Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Διαγωνισμός Δήμου για Προμήθεια Υγρών Καυσίμων

Ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού διακηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» (πετρελαίου θέρμανσης, πετρελαίου κίνησης και βενζίνης αμόλυβδης) για τις ανάγκες του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτές προσδιορίζονται από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων ή τον αρμόδιο φορά φορέα όπως ισχύει κάθε φορά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, προϋπολογισμού 96.969,00 € πλέον Φ.Π.Α.
    Ο Διαγωνισμός θα γίνει την 18η Αυγούστου 2011 και ώρα. 10.30 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού στην οδό Πλατεία Ελευθερίας, Σέρβια Κοζάνης  ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .
    Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί του προϋπολογισμού και ορίζεται στο ποσό των πέντε χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα τεσσάρων ευρώ (€5.964,00), κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης.
    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού , οδός Πλατεία Ελευθερίας Σέρβια Κοζάνης στο τηλέφωνο 2464350132, κ. Θεοδωρίδης Εμμανουήλ, Γραφείο Προμηθειών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας