Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Αγωνία, ανησυχία και προβληματισμός – Τι λένε οι κάτοικοι των Σερβίων και ο αντιδήμαρχος Χρ. Ποντίκης στο Top Channel για το κλείσιμο της γέφυρας

Από το kozanimedia.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Video όπως θα παρατηρήσετε ο δημοσιογράφος κατευθύνει τις συζητήσεις. Καταρχήν αυτός ρωτά για το εάν υπάρχει πρόβλημα με το κλείσιμο της γέφυρας το οποίο είναι δεδομένο. Ο ίδιος πάλι ρωτάει ο δημοσιογράφος εάν θα πρέπει να υπάρξει οικονομική ενίσχυση η οποία στη προκειμένη περίπτωση θεωρείτε και αυτή δεδομένη και επιβεβλημένη. Συμπέρασμα: ο Δημοσιογράφος ρωτά, που θα έπρεπε μόνο να ακούει και να καταγράφει τις αιτήματα των πολιτών, και απαντά παράλληλα για να μην μπορέσει ο πολίτης να επιρρίψει τις ευθύνες στην πολιτεία και στην περιφέρεια για την εγκληματική αμέλεια της Γέφυρας των Σερβίων. Αυτά είναι τα Media και έτσι δουλεύουνε για αυτό όπου βρίσκετε κάμερα και μικρόφωνο θα λέτε αυτά που εσείς θέλετε να πείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος πιστεύω επιμένει σε όλους για την "οικονομική ενίσχυση" διότι το θεωρεί ένα γελοίο αίτημα. Πώς στην ευχή να δικαιούμαι να πάρω εγώ βοήθημα, ενω έχω ένα καφενείο στο χωρίο ή ένα κατάστημα με ρούχα κλπ. Το βοήθημα αν ποτέ δοθεί, πρέπει να υπάρχουν κριτήρια. Άμεσα πληττόμενες επιχειρήσεις είναι π.χ πρατήρια καυσίμων και βουλκανιζατέρ που είναι πάνω στον δρόμο, μεταφορείς της ΜΕΤΕ που λόγο της κατάστασης σταμάτησαν να μεταφέρουν κάρβουνο. Το ότι ζητάω να μου δώσουν έμενα τα 5ε βενζίνη που καίω παραπάνω για να πάω στην δουλειά μου είναι κάπως. Ο ελατιώτης δίνει μία ζωή 20ε παραπάνω και δεν ζήτησε ποτέ τίποτα. Να δώσουμε επίδομα στα σούπερ μάρκετ των Σερβίων που ακόμη και τώρα εμείς οι Σερβιώτες πάμε και ψωνίζουμε σε σούπερ μάρκετ της Κοζάνης.
Οχι επιδόματα, φούρκα θέλουμε μπας και βάλουμε μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

26/3/23 16:33

Αυτό ακριβώς, εάν η συζήτηση στραφεί σε λύσεις επιδομάτων που η κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να δώσει τότε δεν θα συζητάμε για ευθύνες. Για Εγκληματική Αμέλεια πρωτίστως της Περιφέρειας που εδώ και 3 χρόνια μόνο κοιτούσε και δεν έκανε τίποτα, αντιθέτως επέτρεψε μέσα σε καραντίνες να γίνουν οι ανεμογεννήτριες του Μεταξά, τα διόδια στη Σιάτιστα και δεν ξέρω τι άλλο. Και την Γέφυρα Σερβίων την αμέλησε. Ο Εισαγγελέας προφανώς δεν τον νοιάζει για αυτό και δεν ζητά γραπτές διαβεβαιώσεις από την περιφέρεια ότι η μετακίνηση μέσω του αγροτικού δρόμου του Ρυμνίου είναι ασφαλείς για τους κατοίκους. Για την Γέφυρα Σερβίων όμως ήξερε να την κλείσει? .

Δημήτρης Χόλμπας είπε...

Επειδή είμαι ένας απ' αυτούς που μιλάνε στην κάμερα θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα.
1. Κατ' αρχήν θα βοηθούσε πάρα πολύ σε τέτοιου είδους διαλόγους να σχολιάζουμε με το όνομά μας. Είναι αυτονόητο ότι έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα να σχολιάζεις επώνυμα από το να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου. Οι ασκούντες εξουσία επαναπαύονται όσα δεν βγαίνουμε μπροστά. Μας θέλουν να καθόμαστε στη ζεστασιά και την ασφάλεια το καναπέ.
2. Ο δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά που θεωρεί σωστή. Στο χέρι του ομιλούντα είναι να βάλει και ζητήματα, που νομίζει πως έχουν μεγαλύτερη αξία. Και το ρεπορτάζ ήταν για το πως βλέπουν τα μέτρα οι κάτοικοι της περιοχής μας και αν πιστεύουν πως θα εφαρμοστούν.
Προσωπικά πιστεύω πως σωστά αντιμετώπισα το θέμα και θα ευχαριστήσω αυτους που θα μου κάνους επώνυμες διορθώσεις και παραλείψεις. Για τις ευθύνες των κυβερνώντων, από κλαθε θέση, μίλησα στη λαική συνέλευση την προηγούμενη εβδομάδα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.-

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χόλμπα μια χαρά τα είπατε και πολύ ορθά θέσατε το ζήτημα των ευθηνών από την αμπέλια της Περιφέρειας και της πολιτείας. Δεν λέμε κάτι διαφορετικό, σας συγχαίρω γιατί την συζήτηση εσείς την κατευθύνατε, περάσατε τα μηνύματα που έπρεπε και δεν αφήσατε τον δημοσιογράφο να την οδηγήσει όπως αυτός ήθελε.

Το Προφίλ μας