Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΦΣ Κοζάνης: Προσηλωμένοι στο στόχο!

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Την ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας υποδέχεται η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, στο ΔΑΚ Κοζάνης Τετάρτη 12.05 – ΩΡΑ 17:00 – (ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ LIVE STREAMING) για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους, συνεχίζουν την προετοιμασία με ανεβασμένη ψυχολογία, για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ελασσόνα. Η ομάδα είναι αποφασισμένη για την τέταρτη κατά σειρά νίκη, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. (6η θέση-14 βαθμούς-8 αγώνες).

Το πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας και της Τρίτης διεξήχθη σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν να εκτελούν προπόνηση αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν προπόνηση υψηλής έντασης που περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια περιορισμένου χώρου.

Οι διαιτητές του αγώνα: Διαιτητής: Μαυρίδης Θωμάς, Βοηθοί: Παπαδάκης Αθανάσιος, Ζουρνατζίδης Πολύκαρπος  (ΣΔ Ημαθίας). Παρατηρητής: Διαμαντής Γεώργιος (ΕΠΣ Κοζάνης)

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω αυστηρών μέτρων COVID απαγορεύεται η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, μέτρα τα οποία σύντομα ελπίζουμε να αρθούν και να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι την νέα Κοζάνη ζωντανά στο γήπεδο. Έως τότε μένουμε σπίτι, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας ομάδα ζωντανά.

Η ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει ότι η εντός έδρας αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, την Τετάρτη 12/05/2021 και ώρα 17.00 με αντίπαλο τον ΠΟ Ελασσόνας, θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το WEB TV της ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους φιλάθλους από το παρακάτω LINK.

https://youtu.be/ah6R9dDhVoY

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας