Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη στο 1ο ΕΠΑ.Λ Σερβίων

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε σήμερα στο 1ο  ΕΠΑΛ Σερβίων την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη και του Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Μενέλαου Μακρυγιάννη.

Ο κ. Κασαπίδης ενημερώθηκε από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Κυριάκο Τσολακίδη για τους τομείς και τις ειδικότητες που λειτουργούν στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων και ξεναγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας, στα εργαστήρια και στη βιβλιοθήκη του σχολείου. Κατόπιν συνομίλησε με μαθητές και Καθηγητές για τις προοπτικές της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη χώρα και ιδιαίτερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ένα μεγάλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ύψους 3 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών μονάδων.

Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας για τη χρηματοδότηση της υλικοτεχνικής υποδομής καθώς και η ένταξη του 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης σηματοδοτεί τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη  του Σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Περιφερειάρχη για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Σερβίων

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης






 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο ΕΠΑΛ. Πάντα επιτυχίες!

Ανώνυμος είπε...

TΕΛ το Σχολείο μου!

Ανώνυμος είπε...

Θες να κάνεις τα παραπονακια σου γιατί ο κασαπιδης αδιαφόρησε για σένα; Ε εάν είσαι τόσο "γενναίος " και "σπας αυγά" δεν το δημοσιοποιείς θεσμικά αλλά το αφήνεις να το γράψει ένα ΜΜΕ στο οποίο το διερευσες! Αλλά πως περιμένεις να σε συναντήσει κάποιος με δική του πρωτοβουλία όταν έχεις προσβάλλει, υποτιμήσει, λοιδωρησει όποιον έχει τύχει να συνεργαστεί μαζί σου έστω για πέντε λεπτά; Εκτός εάν τον χρειάζεσαι οπότε δεν αντιμιλας ακόμα και όταν αυτός που χρειάζεσαι συμμετέχει στην καταστροφή του δήμου που από καθαρή τύχη είσαι δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Δεν άφησε και κανέναν να μην μαλώσει δημότες, υπαλλήλους, θεσμικούς

Ανώνυμος είπε...

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το σχολείο είναι πεντακάθαρο και γεμάτο εξοπλισμό. Μπράβο στον διευθυντή και στους καθηγητές.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε Εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή του Σχολείου!

Ανώνυμος είπε...

Το μπράβο σίγουρα δεν το έγραψε το αρχοντικό δεκαρι διότι είχε εκφράσει δημοσίως άλλη αποψη

Ανώνυμος είπε...

Mprabo. Panta epityxies!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την οργάνωση!

Το Προφίλ μας