Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ένα σύγχρονο μικροσκόπιο για τα Εργαστήριά του προμηθεύτηκε το ΕΠΑΛ Σερβίων

Ένα σύγχρονο μικροσκόπιο προμηθεύτηκε το ΕΠΑΛ Σερβίων για τις ανάγκες των εργαστηρίων του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, Ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτή. Το νέο μικροσκόπιο είναι σύγχρονο, διαθέτει υψηλή διοφθαλμική κεφαλή, 4 αχρωματικούς αντικειμενικούς φακούς και διπλή τράπεζα δείγματος. Το μικροσκόπιο είναι κατάλληλο για εκπαιδευτική, εργαστηριακή αλλά και ερευνητική χρήση. 

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σερβίων θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν, να επεξεργαστούν και να δουλέψουν με δείγματα και ποικίλα ιστολογικά παρασκευάσματα.

Η αγορά του εν λόγω μικροσκοπίου συμπληρώνει τον εξοπλισμό των εργαστηρίων του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας του ΕΠΑΛ Σερβίων μετά την απόκτηση του εκπαιδευτικού απινιδωτή και την απόκτηση εκπαιδευτικών προπλασμάτων ενηλίκων και παιδιών. Το ΕΠΑΛ Σερβίων δίνει πλέον τη δυνατότητα στους μαθητές να εκπαιδευτούν και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στην απινίδωση μέσω μιας  ολοκληρωμένης διαδραστικής προσομοίωσης. Μάλιστα με την αρωγή του μικροσκοπίου  τα εργαστήρια του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του ΕΠΑΛ Σερβίων είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μέσα και προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις και εφαρμογή στην πράξη στους μαθητές μας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας