Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Δήμος Βοΐου: Νέο λογότυπο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Βοϊου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου ενέκρινε ομόφωνα, κατά την συνεδρίαση του στις 11/05/2021, το νέο λογότυπο της τουριστικής προώθησης που παρουσίασε ο κ. Αντώνης Κιούκας. Με το νέο λογότυπο δημιουργείται η ταυτότητα με την οποία ο Δήμος Βοϊου θα οργανώσει την διαφημιστική τουριστική του καμπάνια τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.

Το λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας είτε αυτή είναι  έντυπη είτε ηλεκτρονική ώστε ο Δήμος να διαχωρίσει και να ταυτοποιήσει το τουριστικό του προϊόν.

  

 

 

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος31/5/21 22:17

  Το λογότυπο του δήμου Βοϊου εγκρίθηκε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Όχι σαν του δήμου μας που εγκρίθηκε στις 5:0 το πρωί, με ψήφους 7-7 και την διπλή ψήφο του προέδρου.
  Και μόνο για λόγους ευαισθησίας θα έπρεπε να μην το δεχτεί ο δήμαρχος. Αλλά που να βρεθεί ευαισθησία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/6/21 00:47

  Ποια ευαισθησία; Όταν τιμωρεί υπάλληλο με 3 μήνες στέρηση μισθού περιμένεις ευαισθησία και ανθρωπιά; Σκληρότητα, έπαρση και εγωισμός είναι τα χαρακτηριστικά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας