Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

AHEPA Κοζάνης: Δωρεά 2.000 μασκών στο Δήμο Κοζάνης

 Δύο χιλιάδες μάσκες προστασίας προσέφερε η φιλανθρωπική οργάνωση AHEPA  (τμήμα Κοζάνης)  στο Δήμο Κοζάνης, για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών «Βοήθεια στο σπίτι» και  Καθαριότητας.

Η παράδοση των μασκών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου, στο Δημαρχείο, από τον πρόεδρο του τμήματος Κοζάνης Hj-15 Ι. Τράντας Ζηκόπουλο Μιχαήλ, και τα μέλη της Κεντρικής Διοίκησης της AHEPA Τράγια Δημήτρη και Καψάλη Βασίλειο.

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ευχαρίστησε τα μέλη της AHEPA για την προσφορά τους αλλά και την αρωγή τους στην  αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ επεσήμανε πως «Οι μάσκες προστασίας θα χρησιμοποιηθούν από εργαζόμενους υπηρεσιών της πρώτης γραμμής, που ανταποκρίθηκαν με συνέπεια στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας».

Την παραλαβή των μασκών έκαναν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, η διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Μεταξένια Καραγιάννη, καθώς και ο διευθυντής  Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας