Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Οδοποιίας Σέρβια – Λάβα – Πλατανόρευμα».

Την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Οδοποιίας Σέρβια – Λάβα – Πλατανόρευμα» υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος  Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Σερβίων  Χρήστος Ελευθερίου.

            Το έργο αφορά σε εργασίες συντήρησης του υφιστάμενου οδικού δικτύου

καθώς και στην προσθήκη απαραίτητων κιγκλιδωμάτων για τη μεγιστοποίηση της ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων.  Τη δημοπράτηση και την επίβλεψη της εκτέλεσης του έργου θα αναλάβει η Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Π.Ε. Κοζάνης.

            Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 650.000,00€, από τα οποία τα 600.000,00€ θα καλυφθούν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/6/21 01:23

  Πάρα πολύ θετικό αυτό. Χρειαζόταν. Αλλά με το αντιπλημμυρικό και μετά που θα ξανά στρώσουν τους δρόμους των Σερβίων τι γίνεται? Προχωράει? Συγνώμη αλλά δεν μένω Σέρβια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/6/21 08:47

  Συγκέντρωση κατά των πλωτών φωτοβολταϊκών και του χυτά αμιάντου στο Ζιδανι είχαν οι ψαράδες την Κυριακή. Ποιος δεν μίλησε καθόλου κατά του χυτά αμιάντου;
  Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ!!!!! αν και με ψήφους 20-7 το συμβούλιο είπε ΞΕΡΟ ΟΧΙ στον χυταμ όπως και τα συμβούλια ελάτης και Τρανόβαλτου!!!!! Ο οποίος βέβαια ήταν αυτός που πρότεινε τον χυτά αμιάντου!!!!
  Επίσης σιωπή για τα φωτοβολταϊκά στο δάσος της μεσσιανης που ως γνωστό εμπλέκονται συγγενικά πρόσωπα υπαλλήλου που ελέγχει τη νομιμότητα των αποφάσεων του δημάρχου. Μέχρι καταγγελία έγινε στην βουλή!
  Πολλές Συμπτώσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος1/6/21 14:59

  Γελάμε με τα Δελτία τύπου και τις ασυνταξίες τους : καθώς και της προσθήκης απαραίτητων κιγκλιδωμάτων είναι το σωστό, ποιος τα συντάσσει έκθεση στο δημοτικό δεν έγραφε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/6/21 21:51

   σωστά το έγραψαν, "αφορά" + δοτική.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/21 13:11

   Ποια δοτική; Στα νέα ελληνικά τι τη θες τη δοτική;

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος3/6/21 17:14

  γιατί εκπλήσεσαι; δεν είναι φανερό ότι οι άρχοντες του δήμου πολύ γουστάρουν τις εποχές της δοτικής και του "αποφασίσομεν και διατάσσομεν";

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας