Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Tεχνικό Σεμινάριο Μαγειρικής

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ EGNATIA EXPO
Τεχνικό Σεμινάριο Μαγειρικής με τους καλύτερους σεφ της περιοχής!

Εμπλουτίζεται και σταδιακά ανακοινώνεται το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της Επετειακής 10ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2018 στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου Παντελίδη στην Πτολεμαΐδα.



Μια εκ των νέων και προτωτυπων εκδηλώσεων που ετοιμάζουν οι διοργανωτές είναι το Τεχνικό Σεμινάριο Μαγειρικής! Για πρώτη φορά, οι καλύτεροι σεφ της περιοχής, συνεργάζονται και σας προσκαλούν σε μια γιορτή της γαστρονομίας που θα αφήσει εποχή. 
Θα μαγειρέψουν οι Νίκος Γούλας  (Barley), Γιάννης Λογδανίδης (Το σπιτικό), Νίκος Κυψίδης (Pinocchio) και ο  Άρης Σταματίδης (Cava).

Η εκδήλωση  θα λάβει χώρα στην αίθουσα ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Ξενοδοχείου Παντελιδης, την Πέμπτη 14/6 και ώρα 21.30. Η είσοδος είναι 2 ευρώ.

Την Έκθεση EGNATIA EXPO διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης. Η έκθεση έχει ήδη αυξημένη πληρότητα, ενώ η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεχίζεται. Οι υποψήφιοι εκθέτες, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μιχάλη Μακαρίου (Τηλ. 6945763583) και με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 24630-27265).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας