Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Υπογραφή σύμβασης για κατασκευή πεζοδρομίου σε επαρχιακή οδό Βαθυλάκκου - Ροδίτη

Την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ - ΜΕΣΙΑΝΗΣ - ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΩΝ – ΡΟΔΙΤΗ» υπέγραψε με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή πεζοδρομίων μήκους 1400μ. που θα καλύπτουν τα τμήματα της επαρχιακής οδού που συνδέει τις Τοπικές Κοινότητες Βαθυλάκκου, Μεσιανής, Κουβουκλίων και Ροδίτη (Βαθύλακκος – Μεσιανή 610μ. Μεσιανή - Κουβούκλια 340μ. Κουβούκλια Ροδίτης 450μ.). καθώς και την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων σε βάθος δέκα μέτρων.

Το πεζοδρόμιο θα κατασκευαστεί στην ΒΔ πλευρά της οδού, λαμβάνει υπόψη και τη θέση του Δημοτικού Σχολείου, θα έχει πλάτος 1.60μ. ενώ θα τοποθετηθούν φωτιστικά, παγκάκια, καλάθια απορριμμάτων κ.α. 
«Δίνουμε συνέχεια σε μία σειρά έργων που προετοιμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια της θητείας μας και πλέον ήρθε η ώρα της υλοποίησης» ανέφερε ο κ. Κοσματόπουλος κάνοντας λόγο για ένα ιδιαίτερο έργο που έχει να κάνει με την ασφάλεια των πολιτών  που κινούνται στην συγκεκριμένη οδό.
Προϋπολογισμός μελέτης: 550.000 ευρώ
Κόστος κατασκευής: 201.273,86 ευρώ
Χρηματοδότηση: Ε.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας