Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Η Θεατρική Παράσταση του Μ.Ο.Σ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο των Σερβίων, και όχι στο υπαίθριο θέατρο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω του άστατου καιρού.

Θεατρική παράσταση στις 30/6 στις 8:30 η ώρα
στο Πολιτιστικό Κέντρο των Σερβίων
Η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Λαγκαδά του Παναγιώτη Μιχαηλίδη, η ομάδα που κάθε χρονιά τα τελευταία χρόνια εμπλουτίζει τις εκδηλώσεις μας με τις παραστάσεις της, παρουσιάζει φέτος στο πανηγύρι μας ένα αφιέρωμα στο αμερικανικό μονόπρακτο του 20ου αιώνα.
Τι θα δούμε λοιπόν φέτος
« Τα κόκκινα γαρύφαλλα »  του Γκλεν Χούγκες
Μια ευχάριστη και απολαυστική κωμωδία.
Τι ακριβώς συμβαίνει όταν στην ίδια γωνία ενός πάρκου, την ίδια ώρα, περιμένουν κάποια γυναίκα, δύο διαφορετικοί άντρες που όμως και οι δύο έχουν  στο πέτο τους από ένα κόκκινο γαρύφαλλο, σημάδι αναγνώρισης;
Και οι συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ, αλλά όσο περνάει η ώρα βαθαίνουν και πολλαπλασιάζουν. Τι θα συμβεί τελικά, ποιος είναι ο περίεργος μεσήλικας που παραβρίσκεται μαζί με τον νεαρό στο πάρκο.
θα έλθουν δύο διαφορετικές γυναίκες.... ή....

« Η σκόνη του δρόμου » του Κένεθ  Σόγιερ Γκούτμαν
Είναι παραμονή Χριστουγέννων στο φτωχόσπιτο ενός πάστορα.
Η γυναίκα του είναι μόνη στο σπίτι και μόλις έδιωξε ένα ζητιάνο που ζητούσε ζεστασιά και φαγητό, όταν δέχεται την επίσκεψη ενός περίεργου …  «αλήτη»  που εμφανίζεται απρόσμενα χωρίς να χρειάζεται καν να του ανοίξει κανείς την πόρτα. Η  κουβέντα ξεφεύγει και φτάνει 20 αιώνες πριν.
Σε λίγο επιστρέφει και ο πάστορας και η κουβέντα με τον ξένο περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.
Του θυμίζει ότι 15 χρόνια πριν ένας φίλος του που σκοτώθηκε στον πόλεμο, του εμπιστεύτηκε λεφτά για λογαριασμό του παιδιού του. Και ότι αύριο είναι η μέρα που πρέπει να τα επιστρέψει!
Ποιος ήταν ο ζητιάνος που έδιωξαν από την πόρτα τους, ποιος είναι ο ξένος που ξέρει όλα αυτά τα γεγονότα και τελικά θα πάρει το παιδί τα λεφτά του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας