Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Ενημέρωση υπαλλήλων για τον νέο Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων. Συνεργασία του Δήμου με εταιρία που εδρεύει στα Σέρβια

Για θέματα που σχετίζονται με τον νέο Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ενημερώθηκαν οι υπάλληλοι του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού. Ο νέος κανονισμός αλλάζει πολλά στη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα κάτι που επηρεάζει άμεσα και τις αντίστοιχες λειτουργίες και υπηρεσίες των δήμων.
  «Η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με εταιρία που έχει έδρα τα Σέρβια και επιλέχθηκε μεταξύ άλλων εταιριών για να υποστηρίξει το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού στο συγκεκριμένο θέμα  είναι ένα ακόμη βήμα στην βελτίωση αυτών των υπηρεσιών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη», τόνισε ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος.
 Επίσης υπογράμμισε ότι η επιλογή της συγκεκριμένης εταιρίας πέρα από το χαρακτηριστικό ότι εδρεύει στα Σέρβια, ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά και ταυτόχρονα καλύπτει πλήρως τα κριτήρια και τις απαιτήσεις που είχαν τεθεί.
 Να σημειωθεί ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια σε αυτού τους είδους τις ενημερώσεις για το προσωπικό του δήμου ενώ ήδη έχει γίνει η εναρμόνιση με τον νέο Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ενημέρωση γίνεται μόνο σε 10 υπαλλήλους; Δεν έχει ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού άλλους υπαλλήλους;

Το Προφίλ μας