Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ο κάθετος άξονας Φλώρινα – Πτολεμαΐδα, ο δρόμος Κοζάνη – Ρύμνιο και ο κόμβος στη Μαυροπηγή, στο επίκεντρο της σύσκεψης στην Περιφέρεια

Ο κάθετος άξονας Νίκη - όρια Ν. Λάρισας βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, παρουσία του Προέδρου της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.» Απόστολου Αντωνούδη.
Ειδικότερα, συζητήθηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών και η ολοκλήρωση των μελετών για το τμήμα Α/Κ Αμμοχωρίου - Α/Κ Ξινό Νερό, που συντάσσει η Εγνατία οδό. Στο πλαίσιο αυτό θα δημοσιοποιηθεί πρόσκληση από την Ειδική Επιτροπή Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, για την ένταξη των μελετών και του έργου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν επίσης και συμφωνήθηκαν οι ακολουθητέες διαδικασίες για το δρόμο Κοζάνη - Ρύμνιο για να υπάρξει η έγκριση από την Εγνατία οδό για τις αναγκαίες παρεμβάσεις, καθώς και η δημιουργία κόμβου στον κάθετο Κοζάνη - Πτολεμαΐδα στη Μαυροπηγή, για την ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων του οικισμού στον συγκεκριμένο δρόμο.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία Εγνατίας Οδού και Περιφέρειας, υπογραμμίζοντας ότι: «στη σύσκεψη εξετάστηκαν το μεγάλο έργο του καθέτου άξονα Φλώρινα Πτολεμαΐδα, οι αναγκαίες παρεμβάσεις που χρειάζονται στο οδικό δίκτυο Κοζάνη Ρύμνιο και η δημιουργία του κόμβου στη Μαυροπηγή, τρία σημαντικά έργα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών και των διερχόμενων οδηγών».

2 σχόλια:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΪΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Ο κάθετος άξονας της Εγνατίας κ, Καρυπίδη, δέν είναι Φλώρινα -Πτολεμαίδα. Είναι σχεδιασμένος γιά πριν από πολλά χρόνια. Ν Ι Κ Η - Κ Ο Ζ Α Ν Η - Λ Α Ρ Ι Σ Α .Πρέπει κάποτε να το χωνέψετε και εσείς, και οι σύμβουλοί σας και ο πρόεδρος της Εγνατίας. Είστε Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, μετά απο εσάς θά είναι ίσως κάποιος άλλος, αλλά πρέπει κάποτε όλοι σας να το ;απαιτήσετε και μελλοντικά να το πραγματοποιήσετε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ..-

Ανώνυμος είπε...

Αστο γιατρέ δεν το κατέχεις το άθλημα

Το Προφίλ μας