Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ώρα «θερισμού» για την κυβέρνηση

«Ο, τι σπέρνεις, θερίζεις», λέει ο λαός και φαίνεται πως η εποχή του... θερισμού για την κυβέρνηση ξεκίνησε.
Επί χρόνια ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ακολουθούσαν την πολιτική του διχασμού της ελληνικής κοινωνίας, γιατί απλά αυτή η πολιτική τους ανέβασε δημοσκοπικά και όπως τελικά αποδείχτηκε, τούς έφερε στην εξουσία.
Ποιός ξεχνά τον Αλέξη Τσίπρα, ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να απειλεί τους πολιτικούς τους αντιπάλους από το βήμα της βουλής λέγοντας «δεν θα τολμάτε να βγείτε έξω από το σπίτι σας»;
Ποιός θα ξεχάσει την πρόσκληση Καμμένου στους πολίτες να λιντσάρουν τον Πάχτα;
Ποιός θα ξεχάσει το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «η εμείς η αυτοί» και τις κραυγές για «προδότες» και «Γερμανοτσολιάδες»;

Ποιός δεν θυμάται την αναφορά του πρωθυπουργού που υιοθέτησε τη ρίψη γιαουρτιών κατά των πολιτικών του αντιπάλων Με τη φράση «ε, ένα γιαουρτάκι είναι, δεν είναι βία»;
Και τότε καταδικάζονταν οι ακρότητες από
ορισμένους πολίτες και σήμερα . Μόνο που αυτοί φαίνεται πως είναι μειοψηφία σε μια χώρα που επικρατεί ο φανατισμός και η κομματικοκρατία.
Δείτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δεν αντιλήφθηκαν ποτέ , το «τέρας» του διχασμού που ξύπνησαν, γι αυτούς ,ακόμα και σήμερα φταίνε οι άλλοι. Γι αυτούς ακόμα και σήμερα, όλοι όσοι αντιδρούν ή είναι βαλτοί από τη ΝΔ η είναι Χρυσαυγίτες.
Αλλά ξεχνούν πως μαζί με τους Χρυσαυγίτες τα ίδια συνθήματα φώναζαν στην πλατεία Συντάγματος, κάποια χρόνια πριν.
Δυστυχώς όσο υπάρχουν κόμματα στη Ελλάδα που επενδύουν στο διχασμό, όσο υπάρχουν πολιτικοί που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους αλλά τις ρίχνουν σ άλλους, τόσο θα παραμένουμε μια χώρα μίζερη, στο περιθώριο της Ευρώπης, στο περιθώριο της ιστορίας. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι μεγάλες καταστροφές ήρθαν μετά από μεγάλους διχασμούς.
Ανδ. Κωνσταντάτος-thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας