Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Απάντηση του Α.Σ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ σχετικά με το «ρεπορτάζ» που εμφανίστηκε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. του γνωστού Κώστα Τσιώρα

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ

Σχετικά με το «ρεπορτάζ» που εμφανίστηκε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. του γνωστού Κώστα Τσιώρα ο οποίος όπως φαίνεται έχει μάτια μόνο και υπέρ δύο ομάδων αναφέρουμε τα εξής:
Υβριστική είναι η συμπεριφορά όταν επαναλαμβάνεις να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και τα γεγονότα εις βάρος ενός ιστορικού σωματείου με έτος ίδρυσης το 1927. Ως οπαδός της ΑΕ Κοζάνης και όχι ως δημοσιογράφος – γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι - ο κ. Τσιώρας θέλησε να ασκήσει καθήκοντα δημοσιογράφου. Ο ίδιος βέβαια με τα γραφόμενα του για την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Α.Ε. Κοζάνης επιβεβαίωσε όσα είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας για το πρόσωπό του. Είδε δηλαδή αυτά που μόνο αυτός ήθελε να δει και έγραψε εκείνα που νόμιζε ότι είδε. Ξεχνώντας βέβαια άλλες φάσεις και αποφάσεις η μη αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης.
Και να κλείσουμε με αυτό: Ούτως ή άλλως ο κ. Τσιώρας μπορεί να κάνει «ρεπορτάζ» και χωρίς εικόνα-βίντεο. Το απέδειξε στον αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας με την Κοζάνη πριν από τέσσερις περίπου μήνες όταν έγραψε ολόκληρο «ρεπορτάζ» χωρίς ο ίδιος να βρίσκεται στο γήπεδο και όπως πάντα με πληροφορίες από τη μία πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας