Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Οι The Coconaut Rockers στο 7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης

Το Σάββατο 30 Ιουνίου, στις 21:00 ανεβαίνουν στη μουσική σκηνή του 7ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοζάνης (Βαλταδώρειο γυμνάσιο) οι The Coconaut Rockers.
Διαστημάνθρωποι σε μινόρε. Καρύδες που κοιτάνε στο άπειρο. Μουσικάντηδες για punk καρσιλαμάδες. Και μια μπάντα από την Ξάνθη που συνδυάζει τους balkan ρυθμούς με ξεσηκωτικούς ska ήχους και ανεβαστικές gypsy γκρούβες.
Οι The Coconaut Rockers, από τους δρόμους της Ξάνθης, έρχονται να αφήσουν το στίγμα τους! Η μπάντα ξεκίνησε από τον Billy και τον Ραφ τον Μαϊο του 2013 ως μία υλοποίησή της, στους δρόμους της Ξάνθης κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής. Από τη μπάντα πέρασαν αρκετοί μουσικοί ώστε να εδραιωθεί πλέον το σημερινό σχήμα:
Billy Alexandridis (Vox, Gtr)
Rafa Tasios (Vox, Gtr)
Xaris Kannos (Vox, Gtr)
Lefteris Iliadis (Trumpet)
Xaris Laza (Sax)
Nikos Mitsou (Bass Gtr)
Stratos Logan (Drums)
Με ένα πλήθος εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και τη συμμετοχή τους σε πολλά φεστιβάλ, έχουν μοιραστεί την ίδια μουσική σκηνή με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου. Τον Μάρτιο του 2018 παρουσίασαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, το EP "Disco Gypsy UFOs", ηχογράφηση που έγινε στα BSonic Studios. ENJOY

The Coconaut Rockers links:

7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις δράσεις του Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας