Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα Ναρκωτικά στη Σιάτιστα

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα ναρκωτικά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βοΐου. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Δήμος Βοΐου και η Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος, ο Βουλευτής κ. Μίμης Δημητριάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Κάτανας, ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος κ. Αθανάσιος Μαντζούκας.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε προβολή οπτικοακουστικού υλικού σχετικά με το θέμα και ακολούθησαν οι ομιλίες από τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, Αστυνόμο Α΄ κ. Παντελή Ουσταγιαννίδη, με θέμα «Ναρκωτικά. Η σκληρή αλήθεια πίσω από τα γοητευτικά ψέματα», τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο σχετικά το πρόβλημα των ναρκωτικών και τα πραγματικά αίτια που οδηγούν σε αυτά, ενώ την εκδήλωση έκλεισε η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου κ. Άννα Τσιαούση, η οποία αναφέρθηκε στις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις και στους τρόπους παρέμβασης.
Στην είσοδο του κτιρίου υπήρχε σταντ με έντυπο ενημερωτικό υλικό για τον κόσμο, σχετικά με τα ναρκωτικά, το οποίο διατέθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας