Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας»

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Στα Σέρβια Κοζάνης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαϊδης

Μαθητές, γονείς, γιαγιάδες και παππούδες ταξίδεψαν όλοι μαζί στον κόσμο του σκίτσου με… «καπετάνιο» τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη (ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ) και την εκπομπή ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, που βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κοζάνη.
Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, τα παιδιά του Β΄Παιδικού Σταθμού Σερβίων Κοζάνης, αλλά και οι μεγάλοι, συγκεντρώθηκαν
στην πλατεία της περιοχής, όπου μαζί με τον Δημήτρη Νικολαΐδη σκίτσαραν,  συζήτησαν, γέλασαν, χόρεψαν και έμαθαν ή θυμήθηκαν τους κανόνες της κυκλοφοριακή αγωγής.
Μετά τη πέρας της γιορτής, ο σκιτσογράφος ευχαρίστησε για τη διοργάνωση την Ελπίδα Τσαντεκίδου και την Μαρία Τράκαλα από τον Β' παιδικό σταθμό Σερβίων, καθώς και τις Βάσια και Λαμπρινή που βοήθησαν εθελοντικά, τον Χρήστο Ελευθερίου που παραχώρησε τον μεγάλο πίνακα για τα σκίτσα, τον Κλεάνθη Κοντοδήμο για τη μεταφορά και το στήσιμο των πραγμάτων και, φυσικά, τον Δήμο που παραχώρησε και επέτρεψε να γίνει η εκδήλωση στην όμορφη πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας