Ο Καιρός: Αντί για διημερίδα στα Σέρβια, δίωρη στην Κοζάνη. Τόσα πολλά είναι τα έργα!

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Μήνυμα του βουλευτή Θέμη Μουμουλίδη με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων

Θέμης Μουμουλίδης: «Εργαζόμαστε και προσβλέπουμε σε μια ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού Δημόσιου Σχολείου. Στοχεύουμε σε ένα δημοκρατικό δωρεάν δημόσιο σχολείο χωρίς αποκλεισμούς»
Αγαπητοί μαθητές και  μαθήτριες,
Αγαπητοί γονείς,
Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για όλους εσάς, τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ και των ΓΕΛ της Περιφέρειάς μας, θα ήθελα να σας ευχηθώ ολόψυχα να έχετε καλή δύναμη
και καλή επιτυχία.
Γνωρίζουμε όλοι τον  σημαντικό αγώνα που δίνετε, αλλά να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι η μάχη αυτή δεν είναι η πιο καθοριστική για τη ζωή σας . Θα έχετε αρκετές ακόμα ευκαιρίες στη ζωή σας για να διαμορφώσετε το μέλλον σας όπως εσείς επιθυμείτε και ονειρεύεστε. Στη ζωή δίνουμε καθημερινά εξετάσεις και μάχες για την πρόοδο και την εξέλιξη της κοινωνίας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας.
Ολοι εμείς πιστεύουμε σε εσάς και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο!
Γνωρίζουμε το ψυχολογικό βάρος αλλά και το οικονομικό για τις οικογένειές σας.
Γι’ αυτό, εργαζόμαστε και προσβλέπουμε σε μια ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού Δημόσιου Σχολείου. Στοχεύουμε σε ένα δημοκρατικό δωρεάν δημόσιο σχολείο χωρίς αποκλεισμούς. Εργαζόμαστε για την αναβάθμιση του μορφωτικού ρόλου του Λυκείου, ώστε να αποκτήσει αυτοτέλεια και  να ανακτήσει το κύρος του και την κοινωνική αποστολή του.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία σε κάθε αγώνα της ζωής σας!
Θέμης Μουμουλίδης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης
Μέλους Διαρκών Επιτροπών Μορφωτικών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας