Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Θεόδωρου Κυριακίδη για την παρουσία του στο Μνημόσυνο

 Σχετικά με τα όσα λέχτηκαν και γράφτηκαν για την παρουσία μου στη θρησκευτική εκδήλωση-τρισάγιο στη μνήμη του Νικόλαου Γκαντώνα αναφέρω τα εξής:
Είναι προφανής η προσπάθεια εκμετάλλευσης μίας καθαρά ιδιωτικής και όχι θεσμικής παρουσίας και συμμετοχής σε ένα γεγονός με οικογενειακά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά.
Παρουσία που απορρέει από την φιλική σχέση που είχα αναπτύξει σε προσωπικό επίπεδο με τον αείμνηστο Ταξίαρχο από την περίοδο της στρατιωτικής μου θητείας πέραν και έξω από οποιαδήποτε άλλα γεγονότα και καταστάσεις.
Προσωπικές σχέσεις που επίσης ανέπτυξα και διατήρησα με τους απογόνους του όλα αυτά τα χρόνια, επομένως η παρουσία μου στο τρισάγιο της περασμένης Κυριακής ήταν απόλυτα φυσιολογική στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης που αποδέχθηκα και των επαφών που διατηρώ με μέλη της οικογένειας Γκαντώνα.
Όσον αφορά την επίμαχη φωτογραφία, το κάλεσμα της συντροφιάς για μία φωτογράφιση όπου ξεδιπλώθηκε η σημαία με τα αντίστοιχα σύμβολα σίγουρα δεν ήταν απόφαση δική μου αγνοώντας το περιεχόμενο που εμφανίζεται. Ο σεβασμός όμως στους νεκρούς είναι πάνω από σύμβολα και γεγονότα.
Η ταύτιση με άλλα γεγονότα και θεωρίες από όλους εκείνους που εμφανίζονται σήμερα ως υπερασπιστές διαχρονικών αξιών, τις οποίες εν αντιθέσει με αυτούς υπηρέτησα και συνεχίζω να
υπερασπίζομαι, έχει να κάνει μόνο με πολιτικά κίνητρα και παιχνίδια στα οποία βέβαια δεν θα εμπλακώ.
Η ιστορία έκρινε και συνεχίζει να κρίνει την πορεία του καθενός.


5 σχόλια:

 1. Θόδωρε σχέσεις με χουντικό ταξίαρχο όταν ήσουν φαντάρος; Άσε καταλάβαμε. Επίσης καταλάβετε το ότι όταν κατέχετε κάποιο αξίωμα δεν εκπροσωπείτε τον εαυτό σας, αλλά το σύνολο του Δήμου. Βέβαια ποιος να το καταλάβει. Το επίπεδο της δημοτικής αρχής και των υποστηρικτών της φαίνεται καθημερινά. Το ερώτημα είναι, αποτελούν την πλειοψηφία της περιοχής μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θόδωρε συγχαρητήρια για την εντιμότητα σου, πάνω από όλα είναι οι φιλίες και όχι τα πολιτικά πιστεύω και επιπλέον δεν χρειάζεται να απολογείσαι για τίποτα σε όλους τους σκερβελέδες που δηλώνανε πως το μνημόνιο είναι η μόνη λύση για το πρόβλημα της Ελλάδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ Η Β ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ. ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΧΡΟΝΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και ποιός σου είπε ρε ανιστόρητε οτι μπορείτε να πάτε οπου θέλετε και να τιμάτε οποιους θέλετε;Την χούντα ρε αλήτες;Στα μνημόσυνα αυτών που βασάνισαν και σκότωσαν θα πάτε;Ού να μου χαθείτε κοπρόσκυλα και οι δυό.Κρίμα για τα Σέρβια,κρίμα για τον τόπο μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άντε με το καλό και στα μνημόσυνα και των υπολοίπων χουντοφασιστών

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας