Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρωτότυπο σεμινάριο για επαγγελματίες: «Πώς να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας σε 90 ημέρες!».

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το πρωτότυπο σεμινάριο με τίτλο «Πώς να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας σε 90 ημέρες!» στα πλαίσια της Επετειακής 10η Γενικής Εμπορικής Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo. Πάνω από 70 επαγγελματίες της περιοχής, ανταποκρίθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην πρόσκληση που απηύθυναν ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης,
και παρακολούθησαν το σεμινάριο με εισηγήτρια την Οικονομολόγο Παναγιώτα Αλεξίου.
Η εκδήλωση είχε στόχο να εξηγήσει στους επαγγελματίες πώς να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά εμπόδια (κρίση, απουσία ισχυρού brand name, διατήρηση την υπόστασής της στην αγορά, αύξηση κερδοφορίας.
Η εισηγήτρια αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, παρουσίασε μεθόδους για να αντιμετωπιστούν αποτυχίες, αναβλητικότητα, και στρατηγικές για να αυξήσουν την κερδοφορία της επιχείρησής τους μέχρι και 50% στις επόμενες 90 ημέρες, και να βελτιώσουν το εργασιακό και επιχειρησιακό τους περιβάλλον εν γένει.
Δόθηκαν εναλλακτικές για το πώς και πότε θα δημιουργήσουν ένα πλάνο δράσης και πώς θα δομήσουν τις εργασίες κάθε εβδομάδας τις επόμενες δώδεκα εβδομάδες, για το πως θα δυναμώσει η ομάδα τους, το πώς θα πουλήσουν περισσότερο και πώς οι πελάτες τους θα επαναλάβουν τις αγορές τους, και το πώς θα δημιουργήσουν ένα σύστημα που θα υποστηρίζει κάθε καινούριο project, νέο προϊόν, επέκταση ή άλλη επένδυση.
Στο πέρας της συζήτησης, υπήρξε γόνιμος διάλογος κατά τον οποίο συζητήθηκαν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί των συμμετεχόντων.
Σχετικά με την εισηγήτρια: Η Παναγιώτα Αλεξίου (MBACPC,  GCDF), είναι  πιστοποιημένη εισηγήτρια, οικονομολόγος, λογίστρια, πιστοποιημένη ICF coach, με 8ετή εμπειρία σε businessexecutive leadership τομείς. Έχει μιλήσει σε συνέδρια του MONEY SHOWSKYWALKERICF GREECEAIESEC, και η εταιρία της "Success Is Simple (S.i.s.) Limited"  δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Αγγλία.
 Την Έκθεση διοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, υπό την αιγίδα της ΕΣΕΕ, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Εορδαίας και της ΔΕΗ. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας