Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

Έγκριση προϋπολογισμού – τεχνικού προγράμματος και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού οικονομικού έτους 2018.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΥΓΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ. ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ. ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟ ΠΑΙΖΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΣΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ασε να αποφασίσουμε εμείς ποιον θα κάνουμε Δήμαρχο.Ούτε τον Ουρανό κοιτάμε ούτε Κοσματοπουλο και Κωνσταντόπουλο ξανακοιτάμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κοσματόπουλε άμα τον φέρεις 5-10 φορές ακόμη όπως πέρσι τι διάολο θα βαρεθούν και τον ψηφίσουν

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε άσε τον καναπέ και πες μας εσύ τι έκανες και κάνεις .
Ναι εμείς τον κοιτάμε και σπάμε πλάκα, εσύ;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;; Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΓΙΑ ΤΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ο Μιχελακης δεν τον πιάνει απο τον γιακά που άργησε 6 μήνες να εφαρμόσει το νόμο;
Γιατί;

Το Προφίλ μας