Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Σάκης Κοσματόπουλος: «Από ματωμένος μαχητής, νικητής και θριαμβευτής!»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΟΔΟΞΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ …ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ)
– Αρκετοί θέλουν να επιστρέψει ο δήμος στην παλαιολιθική εποχή που ήταν τόσα χρόνια»
Ως νικητή και θριαμβευτή, παρουσιάζει τον εαυτό του ο Αθανάσιος Κοσματόπουλος, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού με την …τρίτη από το δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας στο ράδιολόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα πως «ως δήμαρχος, από ματωμένος μαχητής, είμαι νικητής και θριαμβευτής»! Ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα αναφέρθηκε στα μεγαλόπνοα σχέδιά του για την ανάπτυξη της περιοχής , ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στις σχέσεις του με την περιφέρεια που αμβλύνθηκαν και σύμφωνα με τον ίδιο θα έρθει «ζεστό» χρήμα μαζεμένο…
Αναλυτικότερα και όπως τόνισε χαρακτηριστικά για την ψήφιση του προϋπολογισμού: «Ήταν μια συνοπτική διαδικασία, αφού είχαν συζητηθεί τα πάντα στις προηγούμενες δύο συνεδριάσεις . Πρόκειται για ένα καλό προϋπολογισμό, κατά γενική ομολογία, δεν υπήρξε λόγος να γίνουν οι καθυστερήσεις, με τις προηγούμενες δύο συνεδριάσεις. Όμως τέλος καλό , όλα καλά. Δεν θέλω να σκεφτώ διαφορετική εξέλιξη, γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά για το δήμο. Από εδώ και πέρα μαζεύουμε τα μανίκια επάνω, που είναι άλλωστε ήδη μαζεμένα τρεισήμισι χρόνια και προχωράμε ακάθεκτοι. Έχουμε ένα δήμο που έχει πολλές ευκαιρίες, δώσαμε χρυσές ευκαιρίες. Συναντήσαμε πολλά εμπόδια, αδικαιολόγητα τελείως. Τα παραβλέπουμε όμως, αλλά πάμε για το finish που θα είναι εντυπωσιακό.
Όσο για τις προτεραιότητες που θα θέσει από εδώ και πέρα, μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος, ο δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού, απάντησε με αναφορά στις σχέσεις του δήμου με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, λέγοντας πως «άδικα είχαν διαταραχθεί από εδώ  και πέρα  και πλέον αποκαταστάθηκαν τελείως και έχουμε διαβεβαιώσεις πως ό,τι στερηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, θα τα πάρουμε μαζεμένα.». Μάλιστα σημείωσε πως το έργο που θα δώσει πνοή είναι ο δρόμος για το Καταφύγι, με τον δήμαρχο να εκτιμάει πως θα φέρει πολύ κόσμο εκεί.
Αναπτυξιακά σχέδια….
Επίσης, για τα προβλήματα καθημερινότητας στο δήμο, ο κ. Κοσματόπουλος απάντησε πως μόλις ζεστάνει ο καιρός θα διορθωθούν οι λακκούβες στο δήμο και τα όποια άλλα προβλήματα και από εκεί και πέρα στόχος είναι να μπουν τα θεμέλια, να προχωρήσει με την αγροτική οδοποιία, που «καίει» την περιοχή, αφού όπως τόνισε πρόκειται για έναν δήμο αγροτικό, κτηνοτροφικό. Σκοπός είναι να εγκατασταθούν σπαστίρες στα λατομία μαρμάρων, να στρωθούν οι αγροτικοί δρόμοι ώστε να «κρατήσουν χρόνια», όπως τόνισε.

Ενώ για την έλλειψη νερού στα βοσκοτόπια του Μεταξά, είπε πως έγιναν υδρολογικές έρευνες για να γίνουν γεωτρήσεις , ώστε να πάνε νερό στις στάνες της ορεινής περιοχής. Επίσης, τόνισε πως είναι σε εξέλιξη το αρδευτικό των Καμβουνίων, ενώ ο κ. Κοσματόπουλος μίλησε και για το θέμα αξιοποίησης της λίμνης, με τα σχέδια για τα περίφημα «λιμανάκια» και τις μελέτες ιχθυοκαλλιέργειας να είναι υψηλά στα σχέδιά του, όπως τόνισε

Επίσης, μίλησε για τα σχέδια αξιοποίησης των πηγών των Ιμέρων, ενώ αναφέρθηκε στην λειτουργία ενυδρείου στη λίμνη και στην αξιοποίηση του Τούρκικου Σχολείου για την προβολή των τοπικών προϊόντων. Επίσης, στα σχέδια του ιδίου, είναι μέσα από τη συνεργασία με τον βουλευτή κ. Μουμουλίδη να γίνει ένα φεστιβάλ για τη λίμνη μαζί με το Agrofestival, αλλά και άλλες εκδηλώσεις και συνέδρια.

«Αρκετοί βλέπουν «περίεργα» τη λειτουργία του δήμου και μόλις ακούν για επενδύσεις και θέσεις εργασίας, τους πιάνει ένα περίεργο ειρωνικό χαμόγελο, λες και θέλουν να επιτρέψουμε στην παλαιολιθική εποχή που ήμασταν τόσα χρόνια. Εμείς παλέψαμε , τραβήξαμε τα πάνδεινα και δικαιώθηκα. Και πλέον ο δήμαρχος, από ματωμένος μαχητής, είναι νικητής και θριαμβευτής», είπε με νόημα ο κ. Κοσματόπουλος , ζητώντας από τον κόσμο να κοιτάξει μπροστά και να χαμογελάσει…»
Ο δήμος μου δίνει την ευκαιρία, επειδή έχει πολλές δυνατότητες. Την περιοχή την είχαν στη μιζέρια, την πείνα και τη στέρηση. Εγώ αυτό δεν θα το επιτρέψω. Θα παλέψουμε για το καλό των δημοτών, γιατί οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι και δεν θα τους αφήσω να ταλαιπωρούνται άλλο».
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο πρϋπολογισμός– Τεχνικό Πρόγραμμα και Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης Δήμου Σερβίων-Βελβεντού οικονομικού έτους 2018 υπερψηφίστηκε στην τρίτη ειδική συνεδρίαση, με 12 ΝΑΙ και 7 ΟΧΙ , ενώ τον στήριξαν και κάποιοι από τους ανεξάρτητους. «ΝΑΙ» ψήφισαν σύμφωνα με το mikrovalto.gr, οι δέκα (10) σύμβουλοι της συμπολίτευσης (Δισερής, Ζάκης, Ζυγούρης, Κυριακίδης, Μαλιούρα, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος Στ., Παπαστέργιος, Τέτος) και δύο (2) από τους ανεξάρτητους (Ζορμπάς, Λαζαριώτης). «ΟΧΙ» ψήφισαν, οι τέσσερις (4) παρόντες σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης (Κωνσταντόπουλος, Αλεξόπουλος, Ιωαννίδου, Παναγιωτούλας) και οι τρεις (3) σύμβουλοι της ελάσσονος αντιπολίτευσης (Λιάκος, Κουλιός, Γεωργακόπουλος).
prlogos.gr
Κοσματόπουλος από το 10:07 και μετά ...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OLA KALA SERVIOTES;
χαζομάρα
Πίνακας περιεχομένων
1 Ελληνικά (el)
1.1 Ετυμολογία
1.2 Ουσιαστικό
1.2.1 Συνώνυμα
1.2.2 Μεταφράσεις
Flag of Greece.svg Ελληνικά (el)
πτώση ενικός πληθυντικός
ονομαστική χαζομάρα χαζομάρες
γενική χαζομάρας
αιτιατική χαζομάρα χαζομάρες
κλητική χαζομάρα χαζομάρες
Nuvola apps bookcase.png Ετυμολογία
χαζομάρα < χαζός
Open book 01.svg Ουσιαστικό
χαζομάρα θηλυκό

η ιδιότητα του χαζού, η έλλειψη εξυπνάδας
ανόητη ενέργεια
Books-aj.svg aj ashton 01.svg Συνώνυμα
βλακεία
ανοησία
εμπληξία

Ανώνυμος είπε...

to ipe ke o megalos.k.kon/poyle ke k.lazarioti anikete pleon stin paleolithiki epoxi giayto afiste ta servia isixa.

Ανώνυμος είπε...

ai vres τι νομιζεις οτι κερδιζει η κοινωνια μας με το να δημοσιευεις την καθε μπουρδα του δημαρχου? Μηπως νομιζετε οτι ετσι τον εκθετετε? Διαφημηση κανετε σε αυτον και δυσφυμηση στην περιοχη

Ανώνυμος είπε...

το αιβρεσ σε πειραξε ρε λατρη του γιατρου. το οτι η δημαρχαρα μας παει καθε μερα στα καναλια και στα ραδιοφωνα της κοζανης και λεει τις αερολογιες του του και μας κανει ρεζιλι δε σε πειραξε. βγες παραεξω να δεις τι λενε για μας. γελάνε. το οτι τα προβαλλουν στην κοζανη καθε λιγο και λιγακι δε σε πειραξε. η αναδημοσιευση του αιβρες σε πειραξε. αλλα που να παραδεχτεις οτι τον ψηφισες. αλλα ασχολειθειτε με τον κωνσταντοπουλο και τον λαζαριωτη και αφηστε την δημαρχαρα να βυθιζει και αλλο τα σερβια. κριμα. κριμα για τα σερβια μας. σωρρας σωρρας σωρρας

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΕΙ Ε; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ; Α ΛΑΙΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε στα Σέρβια. Φταίμε όλοι που τον ανεχόμαστε και μας κάνει ρεζίλι. Στα χωριά τον έχουν στείλει. Τουλάχιστον ρε παιδιά μην τον πλησιάζετε μην τον κάνετε παρέα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ; ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΡΑΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΗΠΙΕΣ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ

Πρόεδρος είπε...

Τώρα να τα πούμε ή να μην τα πούμε, Δήμαρχε το καλό που σου θέλω μην μας προκαλείς
Περιμένουμε να περάσει η θητεία σου και άντε στο καλό εσύ και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι παρενεργειες εχουν αυτά τα βιανγκρα

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω οι της παλαιολιθικής εποχής νάναι ξανά υποψήφιοι;

ΔΗΜΟΤΗΣ συνόλου είπε...

Ο πιο παλαιολιθικος είναι ο ίδιος. Ή αλήθεια είναι ότι αύριο απαιτείται σοβαρή και συνετή δημοτική αρχή. Φυσικά και οι πολίτες πρέπει να γυρίσουν τελείως την πλάτη στον απογειωμενο Δήμαρχο της ανικανότητας.
Υπευθυνοι, μετρημενοι και ανοιχτό μυαλό συνεναιτικοι απαιτούνται.

Ανώνυμος είπε...

Επόμενη συεντευξη στην Ανίτα πανια

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος είναι νικητής και θριαμβευτής! Μέχρι την επόμενη ψηφοφορία...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΑΤΕ ΒΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ!!

Το Προφίλ μας