Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Φώφη Γεννηματά: Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα

«Σήμερα είναι ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης. Ορόσημο μακροχρόνιων αγώνων του λαού μας για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία», υπογραμμίζει στο μήνυμά της η Φώφη Γεννηματά για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
«Η επέτειος του ‘21 δεν είναι μόνο για να θυμόμαστε και να τιμούμε τους αγωνιστές, αλλά και για να κοιτάμε μπροστά και να αγρυπνούμε. Αντλούμε δύναμη, εμπνεόμαστε από τα διδάγματα για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις του σήμερα.
Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Και δικό μας χρέος προς την πατρίδα, την Ιστορία, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας είναι να τα υπερασπίσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι», καταλήγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.


Σταύρος Θεοδωράκης 

«Συνεννόηση και όχι διχασμός. Συμμαχίες και όχι απομόνωση. Αγώνας και όχι παραίτηση. Αυτό είναι το δίδαγμα του 1821», σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του σημειώνει επίσης:
«Δυστυχώς το πάθος, μας οδηγεί να στρεφόμαστε, συχνά, ο ένας εναντίον του άλλου. Δεν λύνουμε προβλήματα αλλά φτιάχνουμε χαρακώματα. Έτσι βολοδέρνουμε 9 χρόνια στην κρίση. Ενώ, με τόσες θυσίες, έπρεπε να είχαμε βγει στο ξέφωτο – όπως βγήκαν οι άλλες χώρες της Ευρώπης».
Και καταλήγει προτείνοντας, «σχέδιο, αποφασιστικότητα, τόλμη και ευθύνη. Αυτές τις λέξεις πρέπει να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας, για να ανταποκριθούμε στους αγώνες των παππούδων μας και τις ελπίδες των παιδιών μας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!!!..ai vres..Επιμένετε..Πασοκικά!!...Πως να σας εμπιστευτούμε τί να εμπιστευτούμε αυτά που μας κάνατε και μας ταλαιπωρούν ακόμα!!..

Το Προφίλ μας