Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΠΑ.Λ Σερβίων προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΜΕΤΕ ΑΕ κ. Κωνσταντίνο Μεσσήνη

Οι μαθητές, ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΤΕ Α.Ε κ. Κωνσταντίνο Μεσσήνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για τη χορηγία στο Σχολείο μας του ποσού των 1.000 ευρώ, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης και παραμονής των μαθητών μας στη Αθήνα στον τελικό του Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού Young Business Talents και την αγορά οθονών για το εργαστήριο πληροφορικής.
Η γενναιόδωρη προσφορά αυτή καταδεικνύει τη μεγάλη ευαισθησία της εταιρείας ΜΕΤΕ Α.Ε για την τοπική κοινωνία και τους μαθητές μας. Πράξεις όπως αυτή, συμβάλλουν θετικά στην συνεργασία των τοπικών φορέων και στο άνοιγμα της εταιρείας στην κοινωνία.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Μεσσήνη που ανταποκρίθηκε χωρίς καθυστέρηση αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη του σχολείου μας και την υποστήριξή του στους μαθητές μας στο διαγωνισμό.
Ευχαριστούμε θερμά και τα στελέχη της εταιρείας που δραστηριοποιούνται στα Σέρβια για την ευαισθησία τους και την στήριξή τους στο Σχολείο μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.
                                               
                                                                                                    Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας