Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας: Τα ψέματα δεν μετριάζονται με νέα ψέματα κυρία Ζεμπιλιάδου. Τα καλύτερα έρχονται…

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της κυρίας Ζεμπιλιάδου να απολογηθεί και να ανασκευάσει για πρώτη φορά τα δικά της στοιχεία προς την ορθή κατεύθυνση, απέχοντας πάλι όμως αρκετά από την πραγματικότητα. Και συνεχίζει να το κάνει συνειδητά αφού η έλλειψη πολιτικών
επιχειρημάτων εύλογα την οδηγεί στην άσκηση αντιπολίτευσης λάσπης και κατασυκοφάντησης.

Για  να μην κουράζουμε λοιπόν τον κόσμο κ. Ζεμπιλιάδου ορίστε τα πραγματικά στοιχεία όπως ακριβώς μας τα κατέθεσαν οι υπηρεσίες μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα ασχοληθούμε ξανά με ανακρίβειες και ψεύδη.   

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο προχθές, αναφερθήκατε στις υπερωρίες μιλώντας για ένα ποσό 704.000 € περίπου. Σήμερα αυτό το ποσό το συμμαζεύετε μειώνοντάς το σε 368.000 €, αλλά η αλήθεια πάλι σας διαψεύδει. Διότι, το πραγματικό ποσό είναι 255.133,56 ευρώ.

Μιλήσατε για Δημόσιες Σχέσεις, εκδόσεις και λοιπές δαπάνες στο Περιφερειακό  Συμβούλιο και είπατε ότι το ποσό ανέρχεται στις 857.000 € περίπου. Σήμερα, έχοντας άλλη διάθεση μάλλον, το ποσό αυτό το συμμαζεύεται στις 518.000 € περίπου, αλλά δυστυχώς για εσάς η αλήθεια πάλι σας εκθέτει. Το πραγματικό ποσό είναι 414.817,81 ευρώ.

Πάμε τώρα στα Δικαστικά έξοδα, όπου εντέχνως αποκρύπτετε από τους πολίτες ότι αυτά τα έξοδα αφορούν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης προηγούμενων περιφερειακών αρχών.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο μιλήσατε για δικαστικά έξοδα που φτάνουν στις 595.000 € περίπου και σήμερα το ανασκευάσατε και αυτό το ποσό λέγοντας ότι είναι 320.000 €.
Κάνατε όμως πάλι εσκεμμένα λάθος διότι το ποσό είναι ελαφρώς παραπάνω, στις 329.602,65 ευρώ, και σας ενημερώνουμε για να το γνωρίζετε ότι από αυτό το ποσό τα 266.532,61 ευρώ αφορούν οριστικές αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις προηγούμενων ετών και μόνο τα 63.070,04 ευρώ αφορούν δικαστικά έξοδα.

Άλλο ένα μεγάλο ψέμα σας που σας εκθέτει.

Και κλείνουμε με την αναφορά σας στις λοιπές αμοιβές όπου στο Περιφερειακό Συμβούλιο είπατε για 833.000 € περίπου, σήμερα όμως τις κουρέψατε στο μισό, αλλά και πάλι το πραγματικό ποσό είναι διαφορετικό. Δηλαδή 433.001,01 ευρώ.

Σας ενημερώσουμε επίσης, ότι και μέσα στο 2017 πληρώθηκαν δαπάνες προηγούμενης χρήσης 2016, άρα είτε από άγνοια(;) είτε σκόπιμα, λανθασμένα αναφερθήκατε στα διαμορφωθέντα τελικά ποσά.

Την άσκηση πολιτικής οι συμπολίτες μας την έδωσαν το 2014 στον Θεόδωρο Καρυπίδη και στον συνδυασμό του και δεν θα την υπαγορεύσετε εσείς στους πολίτες αφού εσάς συγκεκριμένα οι ίδιοι αυτοί πολίτες, σας τοποθέτησαν στη θέση που είστε αυτή τη στιγμή και με συγκεκριμένη ετικέτα.

Στο μοναδικό που συμφωνούμε είναι ότι, σαφώς και δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και αυτό γιατί κ. Ζεμπιλιάδου δεν επιθυμούμε να σας μοιάσουμε.

Ως Περιφερειακή Αρχή με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα δίνουμε καθημερινά σκληρό αγώνα για να επιλύσουμε τα προβλήματα που κληρονομήσαμε εξαιτίας των προηγούμενων Περιφερειακών Αρχών και συνοδοιπόρων σας.

Κατανοήστε επιτέλους ότι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και γνωρίζουν και μπορούν να κρίνουν. Και ευτυχώς για εμάς κριτής είναι ο κόσμος.

Ελπίζουμε στο τρίτο δελτίο τύπου που θα βγάλετε τα νούμερα που θα προσκομίσετε να συμφωνούν με την αλήθεια. Μια αλήθεια, με την οποία είστε χρόνια μαλωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας