Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Δημόσια δήλωση υποψηφιότητας στο δήμο Σερβίων-Βελβεντου από τον Χρήστο Ελευθερίου: «Ένα είναι δεδομένο, ότι στις επόμενες εκλογές θα ασχοληθώ με το Δήμο»

Θα μπορούσε να θεωρηθεί η πρώτη δημόσια δήλωση υποψηφιότητας του καθηγητή Φυσικής Χρήστου Ελευθερίου στις ερχόμενες εκλογές  για το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, με παρέμβασή του στη χθεσινοβραδινή (Τρίτη 20.3.2018) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είχε το χαρακτήρα πρόσκλησης στην πρώτη επίσημη μάζωξη της «Γέφυρας» για τις 9 Απριλίου, που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Σερβίων.
Ο κ. Ελευθερίου έδωσε το στίγμα της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης «Γέφυρα», όπου «υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 130 επιστήμονες που συσκέπτονται για όλους εμάς», δήλωσε ότι «είναι δεδομένο ότι στις επόμενες εκλογές θα ασχοληθώ με το Δήμο», συμπληρώνοντας «με αρχή εμένα, που είμαι ο συνδετικός κρίκος αυτών των ανθρώπων…».
Ολόκληρη η παρέμβαση-δήλωση του Χρήστου Ελευθερίου  ενώπιον της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ως παρακάτω:
«Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας μια «Γέφυρας» επιστημόνων, ανθρώπων του τόπου, που θέλουν να βοηθήσουν και θα βοηθήσουν τον τόπο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 130 επιστήμονες οι οποίοι είναι στη «Γέφυρα» και συσκέπτονται για όλους εμάς, να μας δώσουν τις ιδέες τους και όλες τις προτάσεις τους. Έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Δήμου, από όποιο πόστο κι αν με χρειαστεί. Ένα είναι δεδομένο, ότι στις επόμενες εκλογές θα ασχοληθώ με το Δήμο.
Σας καλώ όλους στις 9 Απριλίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Σερβίων. Θα είναι η πρώτη μάζωξη της «Γέφυρας» η οποία θα δώσει το στίγμα της για το πώς πρέπει να διοικηθεί επιτέλους ο Δήμος. Για μας, με αρχή εμένα που είμαι ο συνδετικός αυτών των ανθρώπων, με κοινό ουσιαστικό στόχο τον τόπο μας και μόνο αυτόν, βάζοντας πίσω οποιοδήποτε προσωπικό όφελος, το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να δούμε το καλό του τόπου, η «Γέφυρα» θέλω να ενώσει όλο τον τόπο, δεν μπορεί να πάμε χωρισμένοι, φτάνει πια. Θα πρέπει επιτέλους να πάμε όλοι μαζί!
Σας καλώ όλους υπό το φως αυτής της συνέλευσης, να έρθετε να μας ακούσετε όλοι, για να πάρετε τις ιδέες για το πώς πρέπει να πορευτείτε από τώρα και στο εξής.
Για μένα ο τόπος είναι πάνω απ’ όλα, όλοι μαζί ξέρουμε ότι θα είμαστε πιο δυνατοί.
Σας ευχαριστώ».  
Γ.Μ./mikrovalto.gr

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκνι ο κοσμος τρεις και το λουρι του παπα

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΤΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ...Ελάτε να σας μαθω πως διοικούν το ΔΗΜΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένας σερβιωτης!

Ανώνυμος είπε...

Άμα σε πενάει ο Κοσματόπουλος είσαι το είδωλο του. Σαν το Σώρρα ένα πράγμα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα μια θετικη υποψηφιοτητα αλλα αν το "ελατε να δειτε πως θα πορευτειτε"δεν ειναι συντακτικο λαθος τοτε υπαρχει θεμα, βλεπεις δεν ειμεθα υποψηφιοι εξετασεων ουτε υποψηφιοι πολιτες απλα ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΧΗ ΕΜΕΝΑ.ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Μ΄ΑΡΕΣΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑΣΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ Κ.Λ.Π ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΙΛΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου δεν ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για δύο χρόνια και δημοτικός σύμβουλος για 4 χρόνια με τον Κωνσταντόπουλο; Γιατί δεν άλλαξε τον τρόπο διοίκησης τότε; Μήπως πίσω από την κίνηση κρύβεται κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Ένας σοβαρός άνθρωπος ανάμεσα στους ζουρλομανδύες της περιοχής..Ευκαιρία από τις λίγες για τον τόπο καλή αρχή και καλή επιτυχία του οποίου η μόνιμη κατοικία είναι στον τόπο μας..

Ανώνυμος είπε...

ai-vres γιατί κόβεις σχόλια;; έλεος πια αυτός ο φασισμός σου. ούτε ήταν υβριστικό το προηγούμενο σχόλιο μου, ούτε εριστικό. αναφέρομαι σε αυτό που εξέφραζα την απορία μου πως αυτός δεν είναι που παραιτήθηκε 1,5 χρόνο μετά, όταν βρισκόταν στην θέση του προέδρου του δημ. συμβουλίου επί θητείας κωνσταντόπουλου

Ανώνυμος είπε...

τελικα πολυ λογοκρισια κανετε τοσο πολυ σας πονανε τα σχολεια μας το παιζετε και δημοκρατες φερεφωνα ειστε

Ανώνυμος είπε...

Λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν να δημοσιεύονται τα σχόλια που δεν είναι υβριστικά και συκοφαντικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δημοσιεύονται όλα τα σχόλια που είναι σωστά. Σε αντίθετη περίπτωση δεν πρέπει να δημοσιεύονται καθόλου σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Και αυτός είναι κάτι σαν το AI-Vres που αγαπάει τον τόπο ...

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Ελευθερίου. Που διάλεξες και τους 130 επιστήμονες. Δηλαδή τους μαθητές σου. Εσύ δεν έβγαζες πύρινους λόγους ότι δεν θα ασχοληθείς ποτέ ξανά με το Δήμο. Τι άλλαξε από τότε; Και τι συμπέρασμα να βγάλουμε εμείς οι μαθητές σου;

Το Προφίλ μας