Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Με ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο απαντά ο Ευθύμης Δισερής στον Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Θανάση Κοσματόπουλο: "Παραιτήθηκα διότι δεν ήθελα να είμαι συνένοχός σας στην κατρακύλα της περιοχής"!

Απαντηση στα ασηστολα ψευδη του δημαρχου του δημου σερβιων-βελβεντου,στην εκπομπη του τηλεοπτικου σταθμου TOP TSANEL κοζανης περι αντικαταστασης μου. Δεν με αντικαταστατησατε εσεις κ.κοσματοπουλε, αλλα παραιτηθηκα μονος μου. Διοτι δεν ηθελα να συνεχισω να ειμαι συνενοχος σας στην κατρακυλα τις περιοχης μου. Φιλες και φιλοι,αγαπητοι συνδημοτες.......Απο την αρχη της παρουσης δημοτικης αρχης δεχθηκα να αναλαβω το τιμητικο αξιωμα του αντιδημαρχου στον ορεινο ογκο των καμβουνιων,μια περιοχη αρκετα δυσκολη και με πολλα προβληματα.Εκανα αποδεχτη τη θεση αυτη για λογους προσφορας και μονο......Θεωρουσα οτι οι αρμοδιοτητες του αντιδημαρχου,θα ηταν για μενα ενα ευρυ πεδιο προσφορας....Ομως συντομα απογοητευτηκα.
Δεν υπηρχε πεδιο συνεννοησης με το δημαρχο.Σε καθε πρωτοβουλια οσο χρησιμη και ουσιαστικη κι αν ηταν αυτη,ο δημαρχος επιχειρουσε να την υποτιμησει.Ακολουθησαν αντιπαραθεσεις που στη συνεχεια αποδειχθηκαν οτι ο δημαρχος δεν ηθελε τους συνεργατες του δημιουργικους και χρησιμους,αλλα υποτακτικους του.Σ 'αυτη την αντιληψη του κ.κοσματοπουλο εγω δεν χωρουσα.Για να ακολουθησει η αποχωρηση μου απο τη θεση του αντιδημαρχου και να προχωρησω στο επομενο και αναγκαιο βημα που ηταν η ανεξαρτητοποιηση μου.Απαλαγμενος απο την συναισθηματικη λειτουργεια ως μελος του συνδιασμου ειδα πολλα στον τροπο λειτουργιας της πλειοψηφιας αλλα και του ιδιου του δημαρχου,δικαιωνοντας τον προβληματισμο μου για την αποχωρηση μου απο τη θεση τις συμπολιτευσης.



Σημείωση ai-vreS: Κρατήσαμε το κείμενο αυτούσιο 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi imaste emis i orini.giasoy re thimnio leventia.

Ανώνυμος είπε...

etsi imaste emis i orini.giasoy re thimnio leventia.

Το Προφίλ μας