Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Μυρίζει «μπαρούτι» στο δημαρχείο Σερβίων, με απρόβλεπτες εξελίξεις…

Από το Kozanimedia.gr
Έντονο παρασκήνιο, κρυφές συναντήσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις συνθέτουν το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στο δημαρχείο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, με επίκεντρο τη μέχρι τώρα θητεία της δημοτικής αρχής και ειδικά τα πεπραγμένα του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου.
Οι ανεξαρτητοποιήσεις των Ε.Δισερή-Θ. Κυριακίδη, η μερική αποστασιοποίηση του τέως αντιδημάρχου Φώτη Ζυγούρη, αλλά και οι αυξανόμενες «μουρμούρες» δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας για «Διοίκηση Βελβεντού» (λόγω των τριών ανιδημάρχων από την εκεί περιοχή), καθώς και τα παράπονα για τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου έχουν δημουργήσει ένα «εκρηκτικό» μίγμα, που, σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην περιοχή, προοιωνίζεται εξελίξεις που ισως κανείς σήμερα δε θα μπορούσε να φανταστεί πριν από 14 μήνες, όταν η νέα, τίτε, δημοτική αρχή αναλάμβανε τα ηνία του πολύπαθου Δήμου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ήρθε να προστεθεί και η συνάντηση συλλόγων και εκπροσώπων φορέων των Σερβίων, με πρωτοβουλία του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν ακόμη και προτάσεις για…κατάληψη του δημαρχείου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, με τους παρόντες να ασκούν δριμύτατη κριτική στο δήμαρχο Αθανασιο Κοσματόπουλο.
Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενοι μήνες ίσως αποδειχθούν καθοριστικοί για τη συνέχεια στη δύσκολη, ούτως ή άλλως, θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής, η οποία ίσως αποδειχθεί ένα…σίριαλ, με πολλά επεισόδια…

Ο Πανόπτης
kozanimedia.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε την πάτησες @@@@@@ Μάζεψε τους αντιδημάρχους σου κ τους βελβεντινους κ γίνε καπνός δεν θα την βγάλεις καθαρή... Μην μας το παίζεις τρελίτσα ,,, γιατί θα σου την πέσω στα ίσια κ θα καλέσω τα κανάλια να μας τραβάνε βίντεο... Βγήκες δήμαρχος για να κοιτάς μόνο τους βελβεντινους κ οι υπολοιπη Περιοχή ερήμωσε... Και για να σου αποδείξω και ποιος είμαι θα σε πάρω αύριο το πρωι τηλέφωνο στο δημαρχείο. Κανόνισε να είσαι εκεί από τις 8 το πρωι,,, κ όχι στις 13:00 ως συνήθως...

Ανώνυμος είπε...

ai vres Παρακαλείσθε να περνάτε ΟΛα τα σχόλια μέσα , είτε αρνητικά , είτε θετικά , αλλά από ότι βλέπω γι"αυτόν τον ανόητο δήμαρχο δεν υπάρχουν θετικά σχόλια... Όποτε πρέπει να γίνει λαγός από το δημαρχείο... Καλή σας μερα... Με αγάπη κ τιμή που με υπηρετεί για την πατριδα

Ανώνυμος είπε...

η υπομονή μας τελείωσε φτάνειιιιιιιι .... ο τόπος υποφέρει και αυτοί πέρα βρέχει φτάνουν τα ψέματα ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΝΩΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥΣ .ΚΡΙΜΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑ? ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να ακούσετε και άλλα ψέματα παρακολουθείστε ΤΟΠ ΤΣΑΝΕΛ σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Βελβενδινοί στα Σέρβια δεν μασ'ατε και εάν κάναμε υπομονή 1 χρόνο που ημασταν κύριοι , από και πέρα θα δείτε τους Σερβιώτες πως συμπεριφέροντε ....του ....!

Ανώνυμος είπε...

Ανοητος εισαι εσυ 2.03 που θα πεις τον Δημαρχο ετσι, θες δε θες ως το 2019 θα ειναι αυτος Δημαρχος και οσο πιο γρηγορα το χωνεψεις τοσο καλυτερα για σενα.

Ανώνυμος είπε...

7:34...ΕΣΥ κοίταξε να χωνέψεις τις ανοησίες Και της μα@@@@κιες του δημάρχου... Και η μαγκιές σου πέρα από το ποτάμι... Εδώ δεν σε παίρνει... Κ τα νταβατζιλίκια σου μέσα στο γραφείο του αντιδημάρχου... Έξω δεν σε παίρνει....

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΟΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ την εκπομπή του Πλιάτσου. Εμετός κύριοι των Σερβίων. Απορώ πως ανέχεστε αυτόν τον άνθρωπο να κάνει κουμάντο στα ιστορικά Σέρβια. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και προσβάλλει τον τόπο σας. Ένας Κοζανίτης.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο εμετικός μπορεί να είναι ο δημοσιογράφος του ΤΟΠ που αντί να στριμώξει το Δήμαρχο τον σιγοντάρει και κάνει πλάκα με τον πόνο των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ε δεν τον λες δημοσιογράφο τον Πλιάτσο. Κάτι άλλο είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πλιάτσος σας πείραξε τώρα;;; Δείτε τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και αφήστε τα ευχολόγια.

Το Προφίλ μας