Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Νεότερα για τη διοίκηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Όπως μαθαίνουμε, μετά από ... διαλογισμό που έκανε ο Δήμαρχος Βασίλης Κωσνταντόπουλος στη ... Νεράιδα... θαυμάζοντας τη θέα, φαίνεται ότι κατέληξε στα ονόματα των συνεργατών που θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. 
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου θα προτείνει τον κ Ζιούζιο Δημήτριο. 
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και με αρμοδιότητες στα χωριά πέρα από το ποτάμι φαίνεται να γίνεται η κ. Δέσποινα Ιωαννίδου
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ο  κ. Αλεξόπουλος Αναστάσιος και με αρμοδιότητες στον πρώην Δήμο Καμβουνίων και ενδεχομένως και στον πρώην Δήμο Βελβνετού (χωρίς αντιμισθία)
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (και με αρμοδιότητες στον πρώην Δήμο Βελβεντού;)  κ. Νίκου Αθανάσιος (χωρίς αντιμισθία)
Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης παραμένει ο κ. Νίκος Λαζαριώτης, αναλαμβάνοντας και τις τεχνικές υπηρεσίες, τις αρμοδιότητες του πρώην Δήμου Σερβίων,  καθώς και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός διοίκησης του Δήμου, μετά από δική τους επιθυμία, θα βρεθούν
ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Μπάκανος, 
ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παναγιωτούλας
ο Αντιδήμαρχος Καμβουνίων κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος  και 
ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ  Χρήστος Ελευθερίου  
καθώς και ο κ. Κακαφίκας  ο οποίος δεν επιθυμεί να αναλάβει θέση Αντιδημάρχου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΑΧ ΚΑΙΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι έκανες στα παιδιά μας Δήμαρχε;
Μοίρασες τσάμπα από τρεις τόνους κάρβουνο, ένα απαγορευμένο για τις πόλεις καύσιμο, αδιαφορώντας αν τα παιδιά μας αρρωστήσουν ανίατα, από τους εκπεμπόμενους ρύπους. Δουλειά σου είναι να εφαρμόζεις τους νόμους και όχι να είσαι εσύ πρώτος που τους παραβιάζεις σε βάρος της Δημόσιας υγείας.

Ανώνυμος είπε...

Κλασικό παράδειγμα κακής διοίκησης. Δήμαρχε αυτό που θα έπρεπε από την αρχή να κάνεις ήταν να περιορίσεις το χρέος του Δήμου. Σου δόθηκε μια ευκαιρία σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση γενικότερα να νοικοκυρέψεις τα οικονομικά. Δεν το έκανες. Τα χρέη του Δήμου αυξάνονται. Κανείς δε θα σε κατηγορούσε ότι δεν κάνεις έργα στο χάλι που βρίσκεται η χώρα. Εσύ όμως προτίμησες τις μεσοβέζικες λύσεις αχταρμά. Λίγο αυτό και λίγο εκείνο. Στην πολική θέλει και ικανότητα. Οι περισσότεροι Δήμοι και όχι μόνο κοιτάν να συμμαζευτούν. Εσύ διάλεξες τον λάθος δρόμο.
Επίσης επέλεξες άτομα που υποστήριζαν ότι είχαν τις μαγικές λύσεις. Και τώρα αποχωρούν. Άγνοια? Ανικανότητα? Λίγο από όλα.
¨Έδωσες τόσα χρήματα για το οικόπεδο του ΚΤΕΛ τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει σταθμός Λεωφορείων. Και αν όχι εκεί, πάλι κάπου κεντρικά. Τι κέρδισαν λοιπόν τα Σέρβια? Προτίμησες να ικανοποιήσεις τα συμφέροντα λίγων.
Δήμαρχε αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δε γίνεται.
Δε σε κατηγορώ όμως γιατί ο συνδικαλισμός, το οποίο υπηρέτησες, έχει αποδειχτεί δυστυχώς ότι δεν έχει καμία σχέση με το κοινό συμφέρον. Έχει σχέση με το συμφέρον λίγων.
Στο θέμα του Βελβεντού και εκεί μια ουδετερότητα, λες είσαι κάποιος ξένος και όχι κάποιος που παίρνει αποφάσεις και νοιάζεται για τον τόπο.
Έστω και τώρα μπορείς να κάνεις κάτι καλό για τα Σέρβια. Μαζέψου και πλήρωσε τα χρέη. Αυτό έχει ανάγκη ο τόπος. Έναν υγιή Δήμο που μπορεί να αναπτυχθεί και να διεκδικήσει, όταν σε κάποια χρόνια (πολλά ή λίγα) θα αρχίσει σιγά σιγά η χώρα να παίρνει τα πάνω της.

Ανώνυμος είπε...

και συνεχιζω. αποτελεσμα μεδεν. μονος σταθερος ο νικολακης. ειναι πολλες οι μπιζνες.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΜΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονη.....αλλος 1,5ος χρονος εμεινε.....που θα παει θα περασει !!!!!

Ανώνυμος είπε...


Όπως μαθαίνουμε, μετά από ... διαλογισμό που έκανε ο Δήμαρχος Βελβεντού στο ... ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ... θαυμάζοντας τη θέα, φαίνεται ότι κατέληξε στα ονόματα των συνεργατών που θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση του Δήμου Βελβεντού.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου θα προτείνει τον κ..........
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και με αρμοδιότητες στα χωριά ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ φαίνεται να γίνεται η κ.........
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ο κ..... και με αρμοδιότητες στην κοινότητα Πολυφύτου και ενδεχομένως και στην πρώην κοινότητα Καταφυγίου (χωρίς αντιμισθία)
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (και με αρμοδιότητες στην Σκούλιαρη;) κ....... (χωρίς αντιμισθία)
Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης παραμένει ο κ......., αναλαμβάνοντας και τις τεχνικές υπηρεσίες, τις αρμοδιότητες του Δήμου Βελβεντού, καθώς και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός διοίκησης του Δήμου, μετά από δική τους επιθυμία, θα βρεθούν
ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ........,
ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος κ......
ο Αντιδήμαρχος Παλιογρατσάνου κ....... και
ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ......
καθώς και ο κ...... ο οποίος δεν επιθυμεί να αναλάβει θέση Αντιδημάρχου.

Το Προφίλ μας