Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Η Κοπή της πίτας του πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΚΟΖΙΑΝΗ» (photos)

 Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος «Η Κόζιανη» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο αναψυκτήριο του Δήμου Κοζάνης.
Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου για άλλη μια φορά έδωσαν βροντερό παρόν και στην αίθουσα του αναψυκτηρίου έγινε το αδιαχώρητο, χορεύοντας υπό τους ήχους της ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής «Η ΚΟΖΙΑΝΗ» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν η Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης και Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κα Άννα Νανοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης κος Πεχλιβανίδης Σάββας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Κοζάνης κος Σημανδράκος Ευάγγελος.
Ο τυχερός της βραδιάς μιας και του έπεσε το φλουρί ήταν ο Γιάννης Βαχτσεβάνος, τον οποίο όπως και όλο τον κόσμο ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας