Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αδωνις σε Καπερνάρο: Καλά κάνουν και σας λένε «ψεκασμένους»

Φοβερές στιχομυθίες έλαβαν χώρα για άλλη μια φορά στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Προανακριτικής, ενώ την παράσταση έκλεψαν για λίγο από την Ζωή Κωνσταντοπούλου οι Αδωνις Γεωργιάδης και  Βασίλης Καπερνάρος, με θέμα τους «ψεκασμούς» και τον...άνθρακα.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Καπερνάρος ρώτησε τον πρέσβη της Ελλάδας στη Γαλλία , Κωνσταντίνο Χαλαστάνη, αν ρώτησε τι περιχείχε ο φάκελος που του παρέδωσαν.
Ο κ. Χαλαστάνης απάντησε ότι δεν ρώτησε με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ρωτάει το εξής εντυπωσιακό «Δεν ρωτήσατε; Κι αν ο φάκελος περιείχε άνθρακα και σκοτώνατε κόσμο;»
Κάπου εκεί ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν άντεξε και είπε στον κ. Καπερνάρο εκνευρισμένος «Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Θα έστελνε ποτέ η Γαλλία δια της επίσημης διπλωματικής οδού, φάκελο με άνθρακα;»
Ο Βασίλης Καπερνάρος συνέχισε λέγοντας «Δεν ξέρεις εσύ από αυτά είσαι αθώος» για να εισπράξει την απάντηση του κ. Γεωργιάδη «Καλά κάνουν και σας λένε ότι είστε ψεκασμένοι».
Αν μη τι άλλο η συνέχεια της προανακριτικής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας