Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Εορτασμός Τριών Ιεραρχών, κοπή της Βασιλόπιτας και διανομή dvd (video)

Με την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Σερβίων και του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, και τη διάθεση στους μαθητές από τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού του ψηφιακού δίσκου που δημιούργησαν στελέχη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (dvd – Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, θα διανεμηθεί σε όλους τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου καθώς και σε μαθητές των «μεγάλων» τάξεων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης)  ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ανήμερα του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.
  Στη σημασία και στα μηνύματα του έργου των Τριών Ιεραρχών αναφέρθηκε στην ομιλία του ο εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου Σερβίων κ. Θωμάς Γκέκας ενώ ευχές απηύθυναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Σερβίων κα. Ολυμπία Τσιμοπούλου και ο Ιερέας Γεώργιος Πιστόλας που ευλόγησε τη Βασιλόπιτα.
  Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του Δήμου στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου–Λυκείου Σερβίων (συντήρηση Αμφιθεάτρου, Πρόγραμμα Εξοικονομώ).
GIORTH TRION IERARXON SYLLOGOS GONEON LYKEIOU SERVION DHMOS SERVION VELVENTOU from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ MONO cd ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

30 Ιανουαρίου 2013 - 5:42 μ.μ.
Μην γκρινιάζεις τσάμπα. Μπορεί να είναι πιο τυχεροί.

Ανώνυμος είπε...

Από σχολική γιορτή μετατράπηκε σε αργία. Σε λίγο κανένας μαθητής δε θα γνωρίζει γιατί αυτή τη μέρα όχι μόνο δε λειτουργεί το σχολείο, αλλά ούτε καν γίνεται εκκλησιασμός.

Το Προφίλ μας