Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Κοζάνη: Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη των έξι νεαρών

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η δίκη των έξι νεαρών ατόμων που την Τρίτη προέβαλαν αντίσταση σε αστυνομικούς στη διενέργεια ελέγχου και συνεπλάκησαν μαζί τους με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να παραπεμφθούν πριν από τρεις ημέρες ενώπιον του αυτόφωρου τριμελούς πλημμελειοδικείου Κοζάνης. Η σημερινή αναβολή ζητήθηκε εξαιτίας της απουσίας του συνηγόρου πέντε εκ των συλληφθέντων, ένας εκ των νεαρών απουσίαζαν από την διαδικασία.

Το περιστατικό ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κάποιοι νεαροί πυρπόλησαν κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Γιτιάς Κοζάνης. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τους περιοίκους που κάλεσαν την αστυνομία δίνοντας περιγραφές. Αμέσως η αστυνομίας Κοζάνης ξεκίνησαν την αναζήτηση και τους εντόπισαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Ζητήθηκε να ελεγχθούν, με τα άτομα σύμφωνα με πληροφορίες να αρνούνται.  Μεταξύ των έξι νεαρών ατόμων, φοιτητές στην πλειοψηφία τους, είναι και δυο αλλοδαποί, ενώ οι υπόλοιποι είναι Έλληνες. Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τις κατηγορίες αντίστασης κατά της αρχής και απειλή.
ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας