Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο υπόδικος Κασιδιάρης στην προκαταρκτική

Ο κ. Ηλ. Κασιδιάρης είναι υπόδικος, έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση της επίθεσης, το 2008 στην Πανεπιστημιούπολη, είχε ορισθεί και η ημερομηνία δίκης του, η οποία αναβλήθηκε επειδή στο μεταξύ εξελέγη βουλευτής. Επιπλέον του έχει αρθεί η βουλευτική ασυλία (για την οποία, όπως έλεγε υπερηφάνως, την απέκτησε για να κάνει δυο τρία πράγματα περισσότερα) αλλά είναι μέλος της Προκαταρκτικής για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.
  Δηλαδή ένας υπόδικος εκτελεί (όπως και τα υπόλοιπα μέλη της) χρέη εισαγγελέα Εφετών στην Επιτροπή, κάτι που το επεσήμαναν όλα τα κόμματα. Η επισήμανση αυτή έφθασε και στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη, ο οποίος, όπως ανέφερε σε συνεργάτη μου, προσέφυγε στον κανονισμό της Βουλής. Όσο κι αν έψαξε όμως δεν βρήκε πουθενά ότι ένας υπόδικος βουλευτής μπορεί να αποκλειστεί από την Προκαταρκτική Επιτροπή. Ίσως ο νομοθέτης να μην είχε προβλέψει κάτι τέτοιο, ή ποιος θα προέβλεπε όταν συντάχθηκε ο Κανονισμός της Βουλής ότι η Χρυσή Αυγή θα εισερχόταν στο Κοινοβούλιο. Έτσι παρά τα διαβήματα των κομμάτων ο κ. Κασιδιάρης θα εξακολουθήσει να είναι μέλος της Επιτροπής και να λειτουργεί ως... δικαστικός.
ΒΗΜΑτοδότης

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/1/13 17:24

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος26/1/13 16:47

  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να μας συμπαθάς αν θίξαμε τα δημοκρατικά σου αισθήματα …

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος26/1/13 18:03

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΠ...Η ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας