Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Το πρόγραμμα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών στα σχολεία Κοζάνης και Εορδαίας

O εορτασμός για τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών θα πραγματοποιηθεί φέτος σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο συντάχθηκε και καθορίζει τον εκκλησιασμό των Σχολείων  ως εξής:
Την 30η  Ιανουαρίου, ημέρα  Τετάρτη, αντιπροσωπείες μαθητών όλων των Σχολείων της πόλεως Πτολ/δας με τη σημαία και με συνοδό τον Δ/ντή-εκπ/κό του Σχολείου, θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία και τη δέηση υπέρ των ευεργετών της Παιδείας  στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Πτολ/δας.
Την ίδια ημέρα οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων καθώς και το διδακτικό προσωπικό, θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία αντιστοίχως στους παρακάτω Ιερούς ναούς της πόλεως Πτολ/δας:
  1. Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη:  το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πτολ/δας.
  2. Στον Ιερό Ναό Νεομαρτύρων: το 8ο και το 11ο Δημοτικά Σχολεία Πτολ/δας.
  3. Στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου: το 1ο και το 7ο Δημοτικά Σχολεία Πτολ/δας.
  4. Στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης: το 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολ/δας.
  5. Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας: το 4ο , το 5ο , το 6ο και το 10ο Δημοτικά Σχολεία Πτολ/δας.
  6. Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος: το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πτολ/δας.
  7. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (οικισμού Καρδιάς): το 12ο Δημοτικό Σχολείο Πτολ/δας.
Το διδακτικό προσωπικό των Νηπιαγωγείων θα εκκλησιαστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.
Στις περιφερειακές σχολικές μονάδες του Δήμου Εορδαίας ο εορτασμός θα γίνει σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το Π.Δ 201/1998.


                        Ο Δ/ντής Π/θμιας Εκπ/σης

                                        Ιωάννης Γκαμπούρας


O εορτασμός για τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών θα πραγματοποιηθεί φέτος σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο συντάχθηκε έπειτα από κοινή απόφαση των Διευθυντών των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης  Κοζάνης και καθορίζει τον εκκλησιασμό των Σχολείων  ως εξής:

       Την 30η  Ιανουαρίου, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 9 π.μ. αντιπροσωπείες μαθητών όλων των Σχολείων του Δήμου Κοζάνης με τη σημαία και με συνοδό τον Δ/ντή του Σχολείου, θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία και τη δέηση υπέρ των ευεργετών της Παιδείας  στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης. Τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Αργυρόπουλος Ανδρέας, Σχολικός  Σύμβουλος Θεολόγων της Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας.

Την ίδια ημέρα και ώρα οι μαθητές όλων των τάξεων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και οι δάσκαλοι  των Δημοτικών Σχολείων και οι καθηγητές των  Γυμνασίων, των ΓΕ.Λ. και των Ε.Π.Α.Λ. θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία   αντιστοίχως στους παρακάτω Ιερούς Ναούς της πόλεως Κοζάνης:

1. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου: Το 13ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Γενικό  Λύκειο Κοζάνης.  Ομιλητής ο κ. Ζολώτας Παναγιώτης, Δάσκαλος του 13ου  Δ.Σ.  Κοζάνης.

2. Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων: Το 7ο και το 2ο    Δημοτικά Σχολεία, και το 1ο Ε.Π.Α.Λ. Κοζάνης.  Ομιλήτρια η κ. Παναγιωτίδου Μυροφόρα, Δασκάλα του 2ου Δ.Σ. Κοζάνης.

3. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου: Το 6ο Δημοτικο Σχολείο, η ΕΠΑΣ και το 4ο Ε.Π.Α.Λ., το 2ο και 5Ο Γυμνάσια  Κοζάνης. Ομιλητής ο κ. Μαμάτσιος Εμμανουήλ, Υποδ/ντής του 5ου Γυμνασίου  Κοζάνης.

4. Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κων/νου και Ελένης: το 5ο Δημοτικό Σχολείο,  το 4ο Γυμνάσιο και το Πειραματικό Γυμνάσιο Κοζάνης. Ομιλητής ο κ. Γάγαλης Ηλίας, Δ/ντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

5. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορα:  Το 8ο, το 9ο, και το12ο Δημοτικά Σχολεία και το 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης. Ομιλήτρια η κ. Εφραιμίδου Ευδοκία, Θεολόγος του 6ου Γ/σίου Κοζάνης.

6. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου: τα Δημοτικά Σχολεία Γ. Κονταρής και Χ. Μούκα καθώς και το  1ο Γυμνάσιο Κοζάνης.

7. Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης: Το 10ο , το 17ο και το 18ο Δημοτικά Σχολεία, το 3ο Γυμνάσιο, τα 2ο και  4ο ΓΕΛ και 2ο Ε.Π.Α.Λ. Κοζάνης. Ομιλητής ο κ. Καραγιάννης Στέργιος, Θεολόγος του 1ου  Γ/σίου  Κοζάνης.

8. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής: Το 11ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο «Χαρισίου Μεγδάνη» και το 1ο ΓΕΛ Κοζάνης. Ομιλήτρια η κ. Παπαγιαννοπούλου Αθηνά, Δασκάλα  του 11ου Δ.Σ. Κοζάνης.

Το διδακτικό προσωπικό των Νηπιαγωγείων θα εκκλησιαστεί στον ΄Άγιο Νικόλαο.


ΑΠΟ ΤΙΣ Δ/ΝΣΕΙΣ Π.Ε ΚΑΙ Δ.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πονηρούλα

ai-vreS είπε...

??? ε?

Ανώνυμος είπε...

allah al bahar (ο θεός ειναι μεγάλος)
...
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ 'ΜΑΣΤΑΝ.

Το Προφίλ μας