Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ν.Ο.Ε.Σ. Κοζάνης: Πρόσκληση πολιτικής επανεκκίνησης

Αυτές τις στιγμές που ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ιστορία κανείς δεν μπορεί να σωπαίνει ή να δραπετεύει. Σε μια εποχή μεγάλων ανατροπών και οξύτατης πολιτικής κρίσης, η κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, ως δύναμη κοινωνικής ευθύνης και πολιτικής ανασυγκρότησης του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, οφείλει να αναδείξει μια εναλλακτική στρατηγική για τον τόπο.
Θεωρούμε χρέος όλων μας, όσοι αποτελούμε την αγωνιστική πρωτοπορία των κοινωνικών αγώνων των τελευταίων δεκαετιών να οργανώσουμε τη μαχητική επιστροφή της λαϊκής βάσης στο πολιτικό προσκήνιο. Μέσα από ένα γνήσιο, ανοιχτό, αντιπροσωπευτικό και δημοκρατικό συνέδριο, που θα γίνει η αφετηρία για την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς και την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας.

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών για το Συντακτικό 9ο Συνέδριο του, το ΠΑΣΟΚ προχωρά στη συγκρότηση Δημοτικών Οργανωτικών Επιτροπών.
Σας καλούμε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, για τη συγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπής της Δ.Ο.Ε.Σ. Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας