Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Τελευταίο αντίο στον Κώστα Χατζίδη Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στα Σέρβια Κοζάνης

Τελευταίο αντίο στον Κώστα Χατζίδη
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στα Σέρβια Κοζάνης
  «Μικρός ήθελα να γίνω αεροπόρος, έπειτα αρχαιολόγος και στα 14 μου, δημοσιογράφος. Σέρβια, Αθήνα, σχολή δημοσιογραφίας, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (Βήμα, Νέα). Λίγο πριν τα 23 μου μπήκα, λίγο πριν τα 43 μου βγήκα! Προηγουμένως Flash, ενδιαμέσως Mega και λίγους μήνες ΕΡΤ. Χατζίδη από πού είσαι, ρωτούσαν παλαιοί των ημερών συνάδελφοι. Από τη γη των γενναίων, απ' τα λιμέρια του Γιαγκούλα, του Ζορμπά και του Σταμάτη Κλεάνθη! Από παιδί με μια κιθάρα συντροφιά μαστορεύω στο στιχουργείο μου ήχους και νοήματα. Ήθελα να εφεύρω μελωδίες. Πριν από δυο χρόνια τα κατάφερα, συνέθεσα τη μελωδία της ζωής μου. Τον Κλέαρχο». Ετσι συστήνονταν στο αναγνωστικό του κοινό ο Κώστας Χατζίδης μέσα από τον ιστότοπό του pheme.gr, το «ηλεκτρονικό του παιδί».

Ο Κώστας που σήμερα, 31 Γενάρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 46 ετών, στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Δύο χειρουργεία, 17 μέρες μάχης να κρατηθεί στη ζωή. Δεν τα κατάφερε...

Τελευταία «πράξη ζωής» η δωρεά των οργάνων του. Ετσι ήταν ο Κώστας· γεναιόδωρος στα αισθήματα, τις ιδέες, τη δουλειά του. Ετσι τον γνωρίσαμε και έτσι θα τον θυμόμαστε.
Παθιασμένο με την έρευνα: για την τρομοκρατία, τους ολυμπιακούς αγώνες, το Πολυτεχνείο, μεγάλες δικαστικές και οικονομικές υποθέσεις στις οποίες αποκάλυπτε άγνωστες πτυχές του παρασκηνίου.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του και οι συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο από τον Αγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων. Η κηδεία του θα γίνει την ίδια μέρα στα Σέρβια Κοζάνης, τον τόπο που γεννήθηκε, στις 29 Δεκεμβρίου του 1967.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Κώστα Χατζίδη θα τελεστεί στην Αθήνα (στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στους Αμπελόκηπους το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου) και ο ενταφιασμός του θα γίνει στα Σέρβια την Κυριακή στις 12:00΄
Ευχαριστώ


Πηγή: vima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας