Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: άστατος...

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Tο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας επιβράβευσε τον Αν. καθηγητή Νικόλαο Φαχαντίδη και την ομάδα των φοιτητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Τιμώντας την μέρα των Τριών Ιεραρχών, που αποτελεί την Γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε μια ξεχωριστή βραδιά επιβράβευσε  τον Αν. καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Νικόλαο Φαχαντίδη, και την ομάδα των φοιτητών του που διακρίθηκαν το 2011 και το 2012 σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Κοζάνη τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο κ. Νικόλαος Φαχαντίδης που παρουσίασε την δουλειά του Εργαστηρίου Ρομποτικής  και τις τεχνολογίες που μπορούν να ενταχθούν στην Εκπαίδευση με πολλαπλές εφαρμογές και εντυπωσιακά αποτελέσματα στα   Άτομα με Αναπηρία.
Στην προσφώνηση του ο Προϊστάμενος Επιστημονικής καθοδήγησης  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Σούλιος  μίλησε για την δουλειά  του Εργαστηρίου ρομποτικής στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καθηγητής Θεόδωρος Χατζηπαντελής ευχήθηκε στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες αριστείες που θα προάγουν την εκπαίδευση και την έρευνα στο πανεπιστήμιο. Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Νικόλαο Φαχαντίδη και την ερευνητική του ομάδα που αποτελούσαν οι φοιτήτριες Παναγιώτα Κιριλίδου, Ισμήνη-Κυριακή Τσικαδέρη, Φαίη Μηλώση, Δέσποινα Βασιλειάδου και η Καλλιόπη – Βαλεντίνα Παρόγλου. Παρόντες στην εκδήλωση τα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας από την Φλώρινα και την Κοζάνη, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταπτυχιακοί και φοιτητές του ιδρύματος, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας κ. Αθ. Κακάλης κ.α.  

Κοζάνη, 30-1-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας