Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ημερίδα κτηνοτροφίας στα Σέρβια (video)

Ημερίδα κτηνοτροφίας διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σε συνεργασία με το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Ν. Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης που είναι και ο επίσημος φορέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Στόχος της ημερίδας η ενημέρωση των κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου για θέματα που σχετίζονται με την Πιστοποίηση Ελληνικών Φυλών Προβάτων, Βοοειδών, Χοίρων και τη διατήρηση των σπάνιων φυλών ζώων και κατ’ επέκταση με τις δυνατότητες ένταξης σε επιδοτούμενα προγράμματα.
  Η συγκεκριμένη θεματολογία αναπτύχτηκε από τον κ. Αθανάσιο Γκαρσέν, Προϊστάμενο του ΚΓΒΖ την κα. Σταματίνα Τριβιζάκη, Γεωπόνο-Ζωοτέχνη (Πιστοποίηση Ελληνικών φυλών προβάτων, παραγωγικές δυνατότητές τους σε σχέση με τα αντίστοιχα εισαγόμενα) τον κ. Γιώργο Μαραγκουδάκη, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης Msc (Πιστοποίηση φυλών κρεοπαραγωγής. Προϋποθέσεις ένταξης στο άρθρο 68) και την κα. Ελένη Κομνηνού, Γεωπόνο-Ζωοτέχνη Msc (Σπάνιες φυλές ζώων-Πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον)
  Η ημερίδα ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού που αφορούν τον κτηνοτροφικό τομέα ο οποίος είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένος στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας