Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

"Έχει κάνει θητεία ο Παπακωνσταντίνου"; Ερώτηση στη Βουλή

Σαν να μην έφθανε  η λίστα Λαγκάρντ , ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου “ελέγχεται” και για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή! Η Μ. Χρυσοβελώνη με την ερώτησή της ζητά πληροφορίες για την θητεία Παπακωνσταντίνου και βασικό ερώτημα είναι αν έχει κάνει θητεία.


Αφορμή για την ερώτησή της είναι παλαιότερο δημοσίευμα -του 2011- εβδομαδιαίας εφημερίδας στο οποίο αναφέρεται για τον Παπακωνσταντίνου:

«Το 1988 εγκαθίσταται στο Παρίσι, εκεί όπου γνωρίζεται με τη μετέπειτα Ολλανδή σύζυγο του Βίνκε Γιάκολιν, ξεκινά συνεργασία με τον ΟΟΣΑ, διάρκειας 10 ετών, και το 1998 τον βρίσκουμε να επιστρέφει μόνιμα στην Αθήνα.Όμως, αν υπολογίσουμε τα χρόνια σπουδών, συν τα 4 (κατ’ ελάχιστον) χρόνια των μεταπτυχιακών, τα 2 χρόνια στρατιωτικής θητείας και τα 10 χρόνια του ΟΟΣΑ, τότε ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα έπρεπε να επιστρέφει στην Αθήνα, τουλάχιστον, 2 χρόνια αργότερα! Άρα, αφού κατά δήλωσή του βρίσκεται στην Ελλάδα το 1998, τίθεται το ερώτημα εάν έχει εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία (σ.σ. δεν αναφέρει τίποτα για αυτήν, πού και πότε, στο βιογραφικό του) ή την έχει εξαγοράσει ή ενδεχομένως η απασχόλησή του στον ΟΟΣΑ να ήταν μικρότερης διάρκειας, αλλά γιατί να κρύψει την αλήθεια, τόσο στη μία όσο και στην άλλη περίπτωση”;

Βέβαια αυτή τη στιγμή το μικρότερο πρόβλημα που έχει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι η θητεία του ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας