Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΑΧΕΠΑ Κοζάνης - Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοζάνης

Η φιλανθρωπική οργάνωση της  ΑΧΕΠΑ, η μεγαλύτερη οργάνωση Ελλήνων Ομογενών του Εξωτερικού, όπως και στο παρελθόν έτσι και στις μέρες μας, έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα δράσεων βοήθειας και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο από την οικονομική κρίση ελληνικό λαό.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής και για τις εορταστικές μέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το τοπικό Τμήμα AΧΕΠΑ Κοζάνης, HJ-15 «Ι. Τράντας», με σκοπό της ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στον τομέα της κοινωνικής συνευθύνης και της ανθρώπινης αλληλεγγύης, προσέφερε 750 κιλά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα επιβίωσης. Η επισιτιστική βοήθεια περιλάμβανε 50 δέματα ξηράς τροφής (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, σάλτσα ντομάτας, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα εβαπορέ κτλ.). Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε με την προσφορά των 50 δεμάτων ξηράς τροφής από τον οργανισμό ΑΧΕΠΑ, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια 25 Ελλάδος της ΑΧΕΠΑ και ιδιαίτερα τον κυβερνήτη, κ. Νίκο Παπαδόπουλο για την συνεισφορά του στην προσπάθεια μας αυτή, όπως επίσης και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».


Επικοινωνία:  6938114741ahepa.kozani@gmail.com, www.ahepahellas.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας