Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Κάλεσμα σε απεργία από το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης

ΚΟΖΑΝΗ 4-05-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης συμμετέχει δυναμικά στην Γενική Απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. στις 5-04-2010. Οι εργαζόμενοι της χώρας μας καλούνται σήμερα να υπερασπίσουν τα βασικά εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά τους δικαιώματα που περικόπτονται δραματικά. Όλοι μαζί να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ, που επιβάλλουν τα πιο ακραία και σκληρά μέτρα, που σκοπό έχουν να κατεδαφίσουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και βυθίζουν τη χώρα στην ύφεση και την ανεργία. 


Οι εργαζόμενοι με την μαζική τους παρουσία στην απεργία και το συλλαλητήριο, θα στείλουν ισχυρό μήνυμα διαμαρτυρίας στα Κυβερνητικά αντεργατικά μέτρα. Την κρίση, να πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν και πλούτισαν, οι έχοντες και κατέχοντες! Η ανάπτυξη, η διεύρυνση της απασχόλησης, η μείωση της ανεργίας, είναι η ΜΟΝΗ και ΙΣΧΥΡΗ προϋπόθεση εξόδου από την κρίση, την ανέχεια και την υποβάθμιση.
· Να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ 
· Να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 
Καλούμε τους εργαζόμενους του Νομού, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τους πολίτες της περιοχής , να πάρουν μέρος μαζικά στην Απεργία. 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OI ERGATOPATERES APERGOUN;
POS TO EPATHAN;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τις άλλες μέρες τι κάνουν, δουλεύουν?

Το Προφίλ μας