Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

3 νεκροί ΔΕΝ είναι διαμαρτυρία!

3 νεκροί (2 άντρες και 1 γυναίκα) στο υποκατάστημα Marfin από φωτιά που προκληθηκε από ρίψη μολότωφ  δεκάδες τραυματίες και πολλαπλές εστίες φωτιάς είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Αθήνα. 
Τα διενθή πρακτορεία μιλούν για κουκουλοφόρους που παρείσφρυσαν στην πορεία. 

UPDATE:

Αιματηρά επεισόδια εκδηλώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερες από εκατό χιλιάδες πολίτες διαδήλωναν ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.
Τρία άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο κτίριο της Marfin επί της οδού Σταδίου 23, μετά την εκτεταμένη ρίψη μολότοφ που προηγήθηκε από ομάδες αντεξουσιαστών. Ακόμη τέσσερα άτομα απεγκλωβίστηκαν από το ίδιο κτίριο από δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο. Έχουν αναφερθεί τραυματισμοί αλλά και συλλήψεις, χωρίς να έχουν δοθεί ακριβή στοιχεία.
Φωτιά έχει εκδηλωθεί στο κτίριο της νομαρχίας επί της λεωφόρου Συγγρού, ενώ καίγονται και τα πρώην γραφεία του ΣΔΟΕ στη λεωφόρο Αμαλίας. Στο συγκεκριμένο σημείο επιχειρούν οκτώ οχήματα της πυροσβεστικής. Επίσης, δεκάδες μαγαζιά στο κέντρο και στη λεωφόρο Συγγρού έχουν υποστεί ζημιές από τους διαδηλωτές.
Αυτή την ώρα οι ομάδες των αντεξουσιαστών έχουν διαλυθεί, ενώ ανοικτή είναι προς το παρόν η Βασιλέως Κωνσταντίνου. Αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ έχουν αναπτυχθεί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και αυτή τη στιγμή επικρατεί φαινομενική, τουλάχιστον, ηρεμία.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΙΧΕ 150.000 ΚΟΣΜΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ, ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΝ ΝΟΘΕΥΣΑΝ ΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΟΓΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΣΠΑΣΑΝ" ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΟΥΤΕ ΚΚΕ, ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΟΥΤΕ ΝΔ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!

sottis είπε...

Άν είναι δυνατόν!!!
3 συνάνθρωποί μας έχασαν την ΖΩΗ τους!
ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ τα πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

αχ φίλε ανώνυμε δε θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα!
Φυλακόβιοι είναι τα καθάρματα που σκοτώνουν αθώους και καταστρέφουν ξένες περιουσίες, που η κυβέρνηση τους τάζει άδειες και ευνοϊκή μεταχείριση!
Το μυαλό μου έχει κάνει εκατομμύρια σκέψεις. Σκέφτηκα ακόμα πως και ο Βγενόπουλος ίσως να είναι ένας από αυτούς αλλά να έδωσε τη συνέντευξη πριν λίγο καιρό για να μας ρίξει στάστη στα μάτια και τώρα να είναι όλοι μαζί στο κόλπο και νεκροί να μην υπάρχουν καν!
Θα τρελαθώ! Κατάφεραν πάλι μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές εξεγέρσεις των τελευταίων ετών να την θάψουν!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

Τα χειρότερα έρχονται!!!!
Δυστυχώς.
Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Όντως 3 νεκροί από τα γνωστά κοπρόσκυλα που πρέπει να τα μπουζουριάσουμε οι ίδιοι,δεν είναι διαμαρτυρία..
Όμως 100.000+ κόσμος (που τους μειώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις,τους ανεβάζουν τους φόρους,και όσοι δουλεύουν,δουλεύουν με πολύ λιγότερα λεφτά κ.τ.λ) να βρίζει ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς ήταν μια πολύ δυνατή διαμαρτυρία και θα επαναληφθεί κι άλλες φορές...

Ανώνυμος είπε...

Ναι τα χειρότερα τα έχουμε μπροστά...
Δύναμη, καθαρή σκέψη και μακρυά απ' τις τηλεοράσεις παιδιά! Σήμερα τα τσιράκια των πολιτικών οι δημοσιογράφοι έσπασαν την απεργία για να αναμεταδόσουν την είδηση για τους νεκρούς! Οι κάμερες όμως δεν ήταν εκεί για να καλύψουν το γεγονός!
Ούτε οι 150.000 κόσμου που προσπάθησαν να μπουκάρουν στη βουλή είναι άξιες λόγου βέβαια μπροστά στο θάνατο 3 αθώων!
Καθάρματα μπλε,πράσινα,κόκκινα στον τάφο δε χωράν οι βίλες! Κρίμα στα παιδιά σας που τα μεγαλώνετε με βρώμικο χρήμα!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά διαβάζω ότι ο Παπανδρέου ετοιμάζει πρόταση για την άρση της βουλευτικής ασυλίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ"
ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα... όσο καλή μπορεί να είναι...

Ψευτοεπαναστάτες είπε...

http://pseftoepanastates.com - Είμαστε πρόθυμοι να βάλουμε ότι σχόλιο/κείμενο/φωτογραφία έχετε να δώσετε στον ελληνικό λαό. Στείλτε το μήνυμα σας σε όλους μέσω αυτής της ιστοσελίδας! Εμπρός ας ενωθούμε όλοι όσοι νοιάζεστε και να τους κάνουμε να πληρώσουν!

Το Προφίλ μας