Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ο Αλέκος και η... δίμετρη ξανθιά

(από το http://www.zougla.gr/news.php?id=50555)
Ξανθιά, δίμετρου αναστήματος, όμορφη, μοναδική… μοιάζει με μούσα, για την οποία μιλούσε όλη η Βουλή. Η γλυκιά κοπέλα «σκοτώνει» με το χαμόγελό της και, αχρείαστο νά 'ναι, με το περίστροφό της. Είναι η καινούργια ασφάλεια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του νομού Κοζάνης, Αλέξανδρου Αθανασιάδη. Ο βουλευτής ξεναγούσε την αστυνομικίνα του στο Κοινοβούλιο, δείχνοντάς της όλους τους χώρους. Εκείνη έδειχνε εκστασιασμένη με το μεγαλείο του Μεγάρου της Δημοκρατίας. Και οι υπόλοιποι είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα για την τύχη του βουλευτή!
Ασφάλεια να δουν τα μάτια σου…!

Σχόλιο ai-vreS: Αλέκο γερά! Στο δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H φωτογραφία της δίμετρης ξανθιάς χρειαζόταν εδώ και όχι του Αλέκου.....
Πως είπες Αλέκο δίμετρη....
Υ.Σ.1 Αχ αυτό το ΠΑΣΟΚ πάντα είχε γούστο από πάππου προς πάππου.

Υ.Σ.2 Τι έλεγαν οι βουλευτές μετά την ξενάγηση;
Ποιος είναι αυτός δίπλα στην δίμετρη ξανθιά...
Κοιμόμαστε εμείς της κυβέρνησης έχει τέτοια ωραία κορίτσια το σώμα και μας τα παίρνει το ΠΑΣΟΚ.(που να προλάβουν αυτοί αφού κοιτάνε μόνο για φαί εκτός του γενικού που έπεσε από το μπαλκόνι)
Υ.Σ.3 Παιδιά του ai-vres ψάξτε για το φωτογραφία της δίμετρης γιατί θα μας φάει η αγωνία.Οχι για μένα για την φουκαριάρα την ''φλιάγγινα''.

Ε.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το θέμα, αντι να ασχοληθεί ο ζάμπλουτος βουλευτής Πασοκ με τα προβλήματα της περιοχής μας, ασχολείται με επερωτήσεις για εξοπλισμούς.
Καμμιά ερώτηση ή επίσκεψη στα σέρβια δεν εκανε.
Είναι τελείως αδιάφορος για τα προβλήματα των αγροτών. Τι να ζηλέψει κανείς απο αυτόν?
Την...αποτυχία του?

Νίκος και Γιάννης είπε...

Πάντα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι καλογαμ...νοι ακόμα από τα νιάτα τους. Γι' αυτό δεν έχουν απωθημένα ούτε με τις γυναίκες ούτε με την εξουσία που φέρνει τις γυναίκες.
Κάτι άλλοι πέφτουν από τα μπαλκόνια, μαζεύουν τις Σαλώμες γύρω τους, και κάνουν πριβέ πάρτυ με φράουλες (Κασαπίδη τ' ακούς;).

ai-vreS είπε...

Ψάξαμε Ε.Χ. και δεν τη βρήκαμε. Σε λίγο θα κινητοποιήσουμε τα μεγάλα μέσα.
Όχι για μας, ούτε για σένα, αλλά όπως σωστά λές, για τη φουκαριάρα τη 'φλιάγγινα'.

Ανώνυμος είπε...

Για σιγά παιδιά. Την αστυνομικίνα μοντέλο την επέλεξε ο Αλέκος, τον επέλεξε αυτή ή την όρισε τυχαία η υπηρεσία ; Ο Αλέκος έκανε την υπέρβαση. Αποκλείεται να ειναι πόντια (οι πόντιες ειναι χαμηλοκάβαλες). Παρακαλώ όποιος έχει λεπτομέρεις ας μας ενημερώσει γιατί το θέμα χρήζει σοβαρής προσέγγισης,δεδομένου οτι βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού, βαδίζουμε στο φουλ για διακοπές και τα μάτια μας αναζητούν καλλίγραμμα κορμιά στην παραλία. Τούτων δοθέντων Αλέκο κάνε μια επίσκεψη και στα Σερβια για να χαρούν έστω μόνο τα μάτια μας.

Νίκος και Γιάννης είπε...

Σωστά. Γι' αυτό Αλέκο,
ο λαός απαιτεί το μοντέλο σου να δει!

Ανώνυμος είπε...

Ο λαος απαιτεί να δουλεψει ο ζαμπλουτος βουλευτής.Ας αφησει τα μοντελα και τις κοσμικότητες. Εχει πολλά λεφτά και κάνει οτι θέλει.Εκανε τιποτε για τα Σέρβια?
Τιποτε...
Ουτε μια επερώτηση στην βουλή δεν εκανε για τα σερβια. Αυτός είναι ο...αποτυχημένος.

Ανώνυμος είπε...

XA XA EXETE POLY PLAKA RE PAIDIA!ALLA....OSO DEN FTANEI H ALEPOY TA KANEI KREMASTARIA.....ANTRES MESA STHN ZHLEIA EISASTE.A!O ALEKOS PANTA ASXOLITE ME TA PROBLHMATA OLONON K GIA TOY LOGOY TOY ALITHES GIA PERASTE LIGO APO TO GRAFEIO TOY NA DEITE???????O MONOS POU BOHTHA OSOYS EXOYN ANAGKH K XORIS NA DEI TI KOMA EINAI K TETOIES PAPARIES

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 2.16 τον χαβά σου.
Πότε θα αποβάλλεις τα κόμπλεξ που έχεις ανέραστε δικολάβε ;

Ανώνυμος είπε...

Μου δίνεται την εντύπωση πως εκεί στα Σέρβια σας έχει πειράξει πολύ ο καθαρός αγέρας γι΄αυτό εξάλλου και επιθυμείτε διακαώς να λειτουργήσουν στον τόπο σας λιγνιτωρυχεία!
Δεν είμαι fun του Αλέκου αλλά να ενοχληθώ και γιατί του έλαχε δίμετρη ξανθιά;
Τι να κάνουμε βρε παιδιά πάρτετο απόφαση κάποιοι εκτός απ΄όλα τα άλλα είναι και Σαββατογεννημένοι!

Ανώνυμος είπε...

Τι να ενοχληθείς ρε πατριώτη; Εδώ λέμε μπράβο του και ζηλεύουμε. Να ενοχληθούμε κιόλας;
Την επόμενη φορά που θα'ρθει κατα 'δώ θέλουμε να τη δούμε.

Το Προφίλ μας