Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα...

Φιμώνουν τα blogs (pressmme Indymedia), ταυτοποιούν τους κατόχους καρτοκινητών, παρακολουθούν κρατούμενους, απαγορεύουν τις δημοσκοπήσεις για 15 μέρες πριν από τις εκλογές και βάζουν στην ΕΥΠ αυτόν που έλεγε ότι οι Πακιστανοί απάγονται μεταξύ τους ...

Τι θα κάνουν όταν οι bloggers συνδέονται από βιβλιοθήκες, Internet Cafe και πανεπιστημιακά ιδρύματα; Τι θα κάνουν όταν αγοράζει ο εγκληματίας κινητό από τρίτη χώρα; Τι θα κάνουν όταν οι ίδιοι οι δημοσκόποι θα διαρρέουν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων; Τι θα κάνει ο Παπαγγελόπουλος; Θα παρακολουθεί 11 εκατομ. κόσμο; Και θα μοντάρει τους διαλόγους;

Γεια σου ρε Λαμπράκη με την ωραία αντίληψη που έχεις για την ελευθερία! Γεια σου ρε Καραμανλή που δεν υποκύπτεις σε κανένα νταβατζή!





Σχόλιο ai-vreS: Σε ποια σοβαρή μυστική υπηρεσία του κόσμου, βγαίνει ο Διοικητής της, που κατά τη γνώμη μας έχει δίκιο, και δίνει την ημέρα της απομάκρυνσής του συνέντευξη σε εφημερίδα???
Free Signature Generator

Free Signature Generator

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θάνατος του Βρετανού Διευθυντή ορχήστρας του BBC Edward Downes και της συζύγου του Joan με ευθανασία
Οι Downes μετά από 54 χρόνια έγγαμου βίου, απεβίωσαν κάτω από συνθήκες που οι ίδιοι διάλεξαν. Οι Downes αποφάσισαν να τελειώσουν με την ζωή τους παρά να υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας, οπως ανέφεραν τα παιδιά τους.
Ο Edward Downes που εργάστηκε ως διευθυντής ορχήστρας BBC και της Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου, στα 85 του χρόνια ήταν τυφλός και...ελάχιστα άκουγε.
Η κατά έντεκα χρόνια νεότερη σύζυγος του, που ήταν χορεύτρια μπαλέτου, χορογράφος και τηλεοπτική παραγωγός, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιατρών έπασχε από την επάρατη νόσο. Το ζευγάρι πέθανε στην κλινική του συγκροτήματος Dignitas (Αξιοπρέπεια) του οποίου το σύνθημα είναι «Ζούμε αξιοπρεπώς, πεθαίνουμε αξιοπρεπώς», σύμφωνα με το ελβετικό νόμο που δέχεται την ευθανασία, εφόσον ο ασθενής έχει την συνείδηση να αποφασίσει για την κατάσταση του.
Οι Downes ήταν το τρίτο βρετανικό ζευγάρι που προχώρησαν στη ευθανασία και η κίνηση αυτή πιθανότατα θα επαναφέρει το διάλογο για την ευθανασία στην Βρετανία, αλλά και στην Ευρώπη.
Η Ευθανασία είναι αποδεκτή στην Ελβετία και νόμιμη στην Ολλανδία και στο Βέλγιο. Στις υπόλοιπες χώρες είναι απαγορευμένη.
Στην Ελλάδα είναι απαγορευμένη και η οποιαδήποτε συζήτηση περι του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Κώλος για άβραστο γάλα ....Ολα θέλουν σχέδιο και πρόγραμμα.Δεν λύνονται ακόμη και τα πιο απλά με πυροτεχνήματα.Για την κυβέρνηση και πάλι: ΜΕ ΤΣ ΠΟΥΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ......Μια είναι η λύση για τον Καραμανλή τώρα που φεύγει.Να κάνει ηρωική έξοδο...Πρόβλημα υπάρχει όταν υπάρχει και λύση.Αν δεν υπάρχει λύση παύει να υπάρχει και πρόβλημα. Μάλλον κάπως έτσι σκέφτονται και στην κυβέρνηση.Αφού δεν υπάρχουν λύσεις δεν υπάρχουν και προβλήματα.Ο Λαός όμως μόνο με πραγματικά προβλήματα κοιμάται και ξυπνάει.

Ε.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ...δηλαδη τωρα θα μου κανει κι εμενα μηνυση ο γνωστός εκδότης;;;;; Θα καλέσω για μάρτυρα υπεράσπισης τον Ε.Χ....

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά και με τον ΝΟΜΟ Π.Π.

Ε.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Ενας Ε.Χ υπογράφει και στην εφημερίδα ΔΗΜΟΤΗΣ.Βλέπε 2 σελίδα. Είσαστε ο ίδιος Ε.Χ;

Ανώνυμος είπε...

Kαμία σχέση ο Ε.Χ. του δημότη με το Ε.Χ ή Χ.Ε του ai-vres.

X.E ή Ε.Χ. του ai-vres

Ανώνυμος είπε...

Tι εννοείτε καμμιά σχέση? Δεν ειναι ο ίδιος?
Επίσης Χ.Ε και Ε.Χ είναι ο ίδιος?
Η είναι και άλλος?

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον ξέρω τον Ε.Χ. του δημότη.

Ε.Χ. του ai-vres ή ποιο παλιά Χ.Ε. του ai-vres.

Γκέκε;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ποιός είναι ο Ε.Χ και ο Χ.Ε και κοιτάξτε εσείς οι δημοσιογράφοι να μάθετε γιατί κατέβηκε τόσο γρήγορα χτες η ανάρτηση που αφορούσε τον νομάρχη μας στο kozan.gr. Έπεσε κάποιο τηλεφώνημα άνωθεν και κλ.....με μέντες; Και μη μας δουλεύει ο υπεύθυνος ότι τάχαμ τάχαμ το σχόλιο ήταν για τον Ζορό της Θεσσαλονίκης.

ai-vreS είπε...

Σχόλια που κάνουν υποθέσεις για την ταυτότητα των σχολιαστών εδώ αναφέροντας πραγματικά ονόματα θα διαγράφονται.

Το Προφίλ μας