Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Ξύπνα Βασίλη!

H συμμετοχή στα κοινά ορισμένων προσώπων που φιλοδοξούν αύριο να διεκδικήσουν μια θέση στα έδρανα της βουλής, δε θα πρέπει να περιορίζεται σε δράση 2-3 εβδομάδων πριν τις εθνικές εκλογές, αλλά θα πρέπει να είναι συνεχής και να συνοδεύεται από μια σειρά ουσιαστικών ενεργειών που θα τους κατατάσσουν τουλάχιστον στην κατηγορία των ανθρώπων που πραγματικά ενδιαφέρονται για τον τόπο και δεν τον χρησιμοποιούν απλά για ατομικό τους συμφέρον. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των φίλων του ai-vres, λίγο πριν απευθυνθούν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρίσκονται αρκετοί από αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους, τον συμπατριώτη μας Βασίλη Κωνσταντόπουλο. Αναζητείται πλέον ως εξαφανισθείς πολιτικός!

Ο κατά τ’ άλλα συμπαθέστατος Βασίλης βρίσκεται πολιτικά σε παρεταμένες διακοπές. Οι ελάχιστες έως ανύπαρκτες παρεμβάσεις του επί θεμάτων εντός και εκτός Δήμου συνθέτουν το προφίλ μια πολιτικής υποψηφιότητας που για ακόμη μια φορά απλά θα συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές, δίνοντας την ευκαιρία στους συνήθεις τεχνηέντως «καθεστωτικούς» υπόπτους να τρίβουν τα χέρια τους, αφού αρέσκονται σε τέτοιους είδους υποψηφιότητες που σιγουρεύουν την επανεκλογή τους.

Οι φίλοι μας κι εμείς ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων και προτιμήσεων επιθυμούμε την συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα του Νομού Κοζάνης ανθρώπων όλων των αποχρώσεων (γαλάζιων,πράσινων,κόκκινων) που όμως να έχουν κάτι να πουν και παράλληλα να έχουν κάτι να δείξουν τόσο για το Νομό όσο και για την περιοχή μας. Όσοι λοιπόν επιθυμούν να ξεφύγουν από το ρόλο του κομπάρσου, θα πρέπει να πάψουν να λειτουργούν με κριτίρια πολιτικάντη που σκέφτεται απλά τις επόμενες εκλογές, αλλά με κριτίρια πολιτικού που σκέφτεται τις επόμενες γενιές.
Free Signature Generator

Free Signature Generator

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο Βασίλης είναι παρών και συμμετέχει όπως μπορεί στα πολιτικά δρώμενα. Όλα αυτά περί απουσίας και παρατεταμένων διακοπών πιστεύω ότι είναι και λέγονται εκ του πονηρού.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Ο Βασίλης είναι από τους πλέον δραστήριους πολιτευτές στην περιοχή μας. Επανειλημμένως τον έχουμε δει σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ και να περιοδεύει όχι μόνο στα Σέρβια αλλά και σε όλο το νομό, όπως απαιτείται από ένα υποψήφιο βουλευτή.

Ανώνυμος είπε...

Κρατάω απο το άρθρο μερικές σοβαρές παρατηρήσεις, κριτήρια για την ψήφο του κάθε πολίτη, αλλά και για τη σκέψη και τη δράση του πολιτευτή Κωνσταντόπολου:
1. "δεν ενδιαφέρεται για τον τόπο μας, αλλα για ατομικό του συμφέρον"
2. "ελάχιστες έως ανύπαρκτες παρεμβάσεις του επί θεμάτων εντός και εκτός Δήμου"
3. "δεν εχει τιποτε να πει και να δείξει τόσο για το Νομό, όσο και για την περιοχή μας"
4. "λειτουργεί με κριτίρια πολιτικάντη που σκέφτεται απλά τις επόμενες εκλογές, και οχι με κριτίρια πολιτικού που σκέφτεται τις επόμενες γενιές"
Θεμιτές οι φιλοδοξίες του καθενός, αλλά όχι εις βάρος μας. Δεν είναι θέμα αν ξυπνήσει ή όχι. Είναι θέμα τι θέλει να υπηρετήσει με τη συμμετοχή του στα κοινά.
Δυστυχώς με τις πράξεις του δεν υπηρετεί τον πολίτη και την περιοχή.
Δυστυχώς έτσι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσία του Βασίλη Κωνσταντόπουλου στα κοινά της περιοχής μας και του νομού είναι αναντίστοιχη με την τιμή που του έκανε ο κόσμος της περιοχής μας εκλέγοντάς τον ως Δημοτικό και Νομαρχιακό Σύμβουλο, αλλά και με την ψήφο του στις εθνικές εκλογές.
Η πλήρης απαγοήτευση ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τσολακίδη,
αφού είναι τόσο δραστήριος καλό θα είναι να τον αντιγράψετε! Λυπάμαι αλλά δικαιώνομαι για τις αρχικές μου απόψεις.Τελικά είστε υπερβολικά κουτοπονηρος!

ΜΑΚΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές, οτι ο Κος Τσολακίδης, βλέπει ολους τους Πολιτευτές του Πασοκ στο Νομό ως δραστήριους και ενεργούς και οτι είναι καθημερινά-κοντά στον πολίτη.
Κε Τσολακίδη.
Γνωρίζετε οτι μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης στα Σερβια, και στην περιοχή, την απασχολεί ποιός είναι και θα είναι υποψήφιος αρχηγός, για ΟΛΑ, εκλογές, αντιπολίτευση κλπ.
Δεν βλέπετε οτι αντιπολίτευση κάνετε ως πρόσωπο Μόνο εσείς και σε ολα τα επίπεδα, για την δημοκρατική-προοδευτική παράταξη, απέναντι στο δήμαρχο.
Αν σας ρωτήσουμε ευθέως, ποιός αρχηγός τώρα, για όλα της αντιπολίτευσης, μπορείτε να απαντήσετε;
Γιατί δεν εννοείτε, οτι αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι αυτός-μόλις πλησιάσουν οι δημοτικές εκλογές!
Πείτε στο κόσμο του Πασοκ, ποιός είναι ο αρχηγός τωρα και να εχει ελπίδες οτι θα οδηγήσει στην νικη, ολο αυτο το κόσμο, που προσδοκά αλλαγή στο δήμο Σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ο κ. Κωνσταντόπουλος, όπως και όλοι (το τονίζω) οι πολιτευτές της περιοχής μας, θα επρεπε να είναι περισσότερο δραστήριοι και παρεμβατικοί. Δημοσίως. Όμως, ο εν λόγω συμπατριώτης σας είναι από τους πλέον δραστήριους και με πολλές και καίριες παρεμβάσεις σε όλα ανεξαιρέτως τα Νομαρχιακά Συμβούλια και το κείμενο τον αδικεί. Επειδή τυγχάνει να πηγαίνω στα περισσότερα, όντως, είναι μέσα στους 3-4 πλέον "ενεργούς" νομαρχιακούς συμβούλους όλων των παρατάξεων. Και αυτό μπορούν τα το επιβεβαιώσουν όλοι οι συνάδελφοι...

Π.ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Φίλε «ΜΑΚΑΚΑ» δεν σε καταλαβαίνω, όπως δεν καταλαβαίνω και την αντιπάθειά σου για μένα. Εγώ γράφω επώνυμα, λέω τις απόψεις μου, βεβαίως μπορεί να συμφωνεί κανείς ή να διαφωνεί μ’ αυτές, αλλά αυτά έχει η Δημοκρατία δε διεκδικώ το αλάθητο. Τώρα σ’ αυτά πού βρίσκεις την κουτοπονηριά, δεν ξέρω. Μήπως εσύ είσαι πολύ καχύποπτος;

Φίλε 11:33 ποιος θα είναι υποψήφιος από την αντιπολίτευση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ειλικρινά δεν ξέρω. Κάθε πράμα στον καιρό του κι, ο κολιός τον αύγουστο. Άλλωστε πιστεύω ότι οι υποψήφιοι δεν ορίζονται αλλά αναδεικνύονται. Και να είσαι σίγουρος ότι από τη δημοκρατική παράταξη, κάποιος άξιος θα αναδειχθεί. Και εγώ μ’ αυτόν θα συστρατευτώ!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πλιάτσιο η παρεμβατικότητα του κ. Κωνσταντόπουλου δεν πρέπει να κρίνεται με βάση με το αν φωνάζει δυνατά στις νομαρχιακές συνεδριάσεις. Ο κος Κωνσταντόπουλος είναι υποψήφιος Βουλευτής και οφείλει να είναι παρεμβατικός ως βουλευτής με άλλου τ΄πυου δράεις. Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, καλό θα ήταν να ξαναδιεκδικήσει την υποψηφιότητα του ως Νομαρχιακός Σύμβουλος ή ως Νομάρχης αν τον προτείνουν. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο κυρ Βασίλης βοσκάει. Λυπάμαι αυτή είναι η αλήθεια.Επίσης καταλαβαίνω και την στάση μερικών να συντηρούν καλές σχέσεις με αυτούς που συναστρέφονται!

ai-vreS είπε...

Παρακαλούμε τηρείστε τους κανόνες της ευπρέπειας στα σχόλιά σας.

Ανώνυμος είπε...

Kάθε πράγμα στο καιρό του κι ο Κο(κολιός)-Δήμαρχος- τον Αύγουστο!!!
Κε Τσολακίδη...
Καθημερινά είσαστε στην επικαιρότητα, με τις παρεμβάσεις σας, και αποτελείται σημείο αναφοράς στα τοπικά Μ.Μ.Ε και ιδιαίτερα οταν εχετε φραστική-πολιτική αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Σερβίων...
Το συμπέρασμα που συνάγεται απο μια τηλεοπτική σας, πρόσφατη αντιπαράθεση με τον δήμαρχο, είναι οτι είσαστε πολιτικά ''αμείλικτος'' απέναντι του!!! Τον ελέγχετε απο άκρον εις άκρον και δεν του δίνετε πολύ..αέρα! Και αυτός, απέναντι σας, σας αντιπαρέρχεται, φωνασκόντας εις υψηλούς τόνους.
Αισθάνεσθε οτι ο δήμαρχος δεν θα ηθελε να είσαστε εσεις υποψήφιος, γιατί θα του εισαστε δυσκολος αντιπαλος και θα πρτιμούσε να είναι ενας άλλος;
Γιατί χαρακτηρίζετε σε πολλά θέματα, τις απόψεις του δημάρχου...ως Αμπελοφιλοσοφίες;

Ανώνυμος είπε...

Άλλο το "φωνάζει δυνατά" και άλλο εάν κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση. Ανταποκρίνεται στο ρόλο του νομαρχιακού συμβούλου όσο λίγοι, τόσο από συμπολίτευση, όσο και από αντιπολίτευση.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Μην αδικείτε τον κ.Κωνσταντόπουλο! Δεν έχει αφήσει γάμους, βαφτίσεις, εγκαίνια και πανηγύρια. Όσο για τις παρεμβάσεις του στο νομαρχιακό συμβούλιο κ. Πλιάτσο (επειδή κι εγώ τις παρακολουθώ και μάλιστα μέχρι τέλους) δεν διέκρινα να διαφοροποιείται ουσιαστικά από την αδράνεια και τον λήθαργο της παράταξής του.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι φοβούνται τον ίσκιο τους. Η κουβέντα ξεκίνησε για τον Κωνσταντόπουλο και ο μονίμως αμπελοφιλοσοφών το γύρισε στον Κοκολιό και τον Τσολακίδη.Εγινες κουραστικός σαν η φωνή του κυρίου σου. Φρόντισε να αλλάξεις ρόλο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πλιάτσο
επειδή εσείς τουλάχιστο γνωρίζετε πολλά καλό θα ήταν να μη γλύφετε τον κύριο Κωνσταντόπουλο.
Κακό στον εαυτό σας κάνετε...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάει τον τόπο του όσο αγαπάει και τα μέρη του ο αγαπητός Βασίλης. Τόσο που βάζει το κάρβουνο πάνω από όλα.

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω πως έχει συνεχή και ουσιαστική παρουσία στα Νομαρχιακά Συμβούλια. Χρειάζεται, όμως, περισσότερη...τόλμη, αλλά είναι και θέμα...εσωτερικό! Διαφωνώ, όμως, με τη...μη ουσιαστική δημόσια παρεμβατικότητα του και παρουσία του από τη θέση του πολιτευτή. Και αυτό ισχύει για όλους -πλην της Άννας Νανοπούλπου ίσως- τους επίδοξους υποψήφιους βουλευτές στο Νομό Κοζάνης.

Π.Π.

Υ.Γ. Δηλαδή, τα θετικά σχόλια είναι πάντα...γλύψιμο;;; Χαλαρώστε λιγάκι...

Ανώνυμος είπε...

Παρότι ετέθησαν σαφή ερωτήματα, πρός τον Κο αξιότιμο Τσολακίδη, δεν εδόθει απάντησις εκ μέρους του...
Πέραν τούτου, το να ασχολούμεθα με τον Κο Κωνσταντόπουλο, σχολιάζοντας, δεν αλλάζει τίποτε!
Θα είχε ενδιαφέρον να σχολιασθεί, αν αυτός ασχολούνταν ενεργά με τα προβληματα των Σερβίων, τα οποία επισκέπτεται μόνο,παραμονές εκλογών!
>>Οσο, για τον 8.50, αν παρουσιάζει υψηλό πυρετό και ζαλάδα καθημερινή, να επισκεφθεί τον θεράποντα...ιατρόν του!!!
Εκτός, αν ευρίσκεται...Εν τόπο Χλοερό...και δροσιστικό, οπότε μπορεί να συνέλθει!!!

Γιώργος Μπάκανος, Δημοτικός Σύμβουλος είπε...

Από την μακροχρόνια συνεργασία που έχω με τον Β. Κωνσταντόπουλο ως Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και τώρα που ο Βασίλης είναι Νομαρχιακός Σύμβουλος μπορώ να διαβεβαιώσω ότι το ενδιαφέρον του για τα τοπικά μας τεκταινόμενα είναι πολύ μεγάλο.
Όποτε ζητήσαμε την βοήθειά του και την συνεργασία του για θέματα που αφορούν το Δήμο Σερβίων ανταποκρίθηκε άμεσα. Συνεπώς πιστεύω ότι τα σχόλια που τον θέλουν απόντα δεν ευσταθούν.

ai-vreS είπε...

Φίλε μας, το σχόλιό σου παρότι ευπρεπές αποπροσανατολίζει την κουβέντα που γίνεται εδώ, διότι κάνει ερωτήσεις σε σχολιαστή, άσχετες με την ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Που αλλού να βρουμε τον κ Μπάκανο για να του κανουμε ερωτησεις; Στο κυνήγι;
Eδώ παρενέβει ο Μπακανος, εδω του κανουμε ερωτησεις.
Μην κοβετε τα σχολια, δεν σας εξυπηρετει.
Δεν αποπροσανατολιζει την κουβεντα, γιατι για τον Κωνσταντπουλο οτι ηταν να πουνε οι ανωνυμοι το ειπαν..
Βαλτε σας παρακαλω το σχολιο και ΕΦΕΞΗΣ μην κοβετε τιποτε.

ai-vreS είπε...

Φίλε μας,
μπορείς να στείλεις ανάρτηση για τον κ. Μπάκανο εφόσον επιθυμείς να ανοίξει θέμα και να του κάνεις ερωτήσεις. Επίσης μπορείς να αποστείλεις τις ερωτήσεις σου σε μας και να του πάρουμε μία συνέντευξη. Η στροφή της κουβέντας προς τον κ. Μπάκανο και στα δημοτικά αδικεί τον κ. Κωνσταντόπουλο και το διάλογο που άνοιξε.

Ανώνυμος είπε...

Τα πρόσωπα που κατέχουν δημόσιο αξίωμα, οι επώνυμοι της Αρχαίας Αθήνας, λογικό είναι να κρίνονται. Η κριτική, θεμιτή και καταλυτική δημόσια πράξη ούτως ή άλλως, μπορεί να είναι αντικειμενική δηλαδή να παραθέτει και να στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα ή υποκειμενική δηλαδή να είναι απλά μία γνώμη, μία ατομική ερμηνεία της δράσης και συμπεριφοράς του ατόμου που κρίνεται.
Η κριτική στον Β. Κωνσταντόπουλο δεν είναι αντικειμενική.
Οι διαπιστώσεις περί παρατεταμένων διακοπών, το συμπαθητικόν της προσωπικότητάς του, τα περί ατομικού συμφέροντος κλπ, είναι τόσο ειδικά χαρακτηριστικά της πολιτικής δράσης των δημοσίων προσώπων, του Β. Κωνσταντόπουλου εν προκειμένω, όση είναι η ειλικρίνεια ενός δημοσίου προσώπου που επικαλείται, για να ξεφύγει περιστασιακά από την αμηχανία του, το δημόσιο συμφέρον.
Η υποκειμενικότητα του κειμένου είναι προφανής. Τι υποκρύπτει αυτή η υποκειμενικότητα; Απλά εμπάθεια.
Στην Πολιτική και κατ' επέκταση στον δημόσιο χώρο, η εμπάθεια ούτε μπορεί ούτε πρέπει να προκύπτει στην εξέλιξη μίας διαπροσωπικής αντιπαράθεσης (δηλαδή, συγκρούσεις αυστηρά ατομικών συμφερόντων που διαδραματίζονται στο πεδίο του ιδιωτικού χώρου), αφού η Πολιτική ενδογενώς δεν ασχολείται με τα συμφέροντα ατόμων (άσχετα αν αυτά ικανοποιούνται διά της πολιτικής). Θα πρέπει ν' αποδώσουμε την εμπάθεια προς τον Β. Κωνσταντόπουλο σε άλλους λόγους, όχι εξατομικευμένους και διαπροσωπικούς (γι αυτό άλλωστε ο συντάκτης του κειμένου κάνει αναφορά στο συμπαθητικό της προσωπικότητας του Β.Κ., για να πείσει για την αγνότητα της κριτικής του και να καταδείξει εμμέσως την συλλογικότητά του - "οι φίλοι μας" γράφει προς το τέλος, ποια άραγε είναι η "παρέα" που μοιράζεται κοινές ανησυχίες;) ώστε να πληρείται, η προϋπόθεση της συλλογικότητας και των συλλογικών συμφερόντων με τα οποία ασχολείται η Πολιτική. Επομένως, ο συντάκτης δεν κινείται ατομικά και ιδιωτικά αλλά συλλογικά και δημόσια. Ποια συλλογικότητα υπηρετεί;
Μία λαϊκή παροιμία, συνήθως δεν κάνουν λάθος οι εμπειρικές διαπιστώσεις του λαού, πιστεύω πως ανταποκρίνεται: Ο φόβος φυλάει τα έρμα.
Στην περίπτωσή μας ο φόβος π.χ. φοβούμαι τον σκύλο μη με δαγκώσει, μπορεί να είναι και άγχος, δηλαδή φόβος ακαθόριστος, διάχυτος. Λογικά πρόκειται για άγχος της "παρέας". Το κείμενο στρέφεται κατά της πολιτικής φυσιογνωμίας του Β.Κωνσταντόπουλου, επικαλούμενο την ιδιότητά του ως υποψηφίου βουλευτή του Νομού, με συνηθισμένη αμετροέπεια ανήσυχου, επιτηδευμένα αγανακτισμένου και ατελέσφορου λαϊκιστικού τοπικισμού (μάλλον τοπικά είναι τα συμφέροντα που θέλει να υπηρετήσει για τους "φίλους του" ο συντάκτης). Οι "φίλοι" έχουν σαφή στόχο και σκοπό να υπηρετήσουν, ο Β.Κωνσταντόπουλος θεωρούν πως είναι εν δυνάμει αντίπαλος. Αλλά που;
Εκεί που σκέφτονται οι "φίλοι" να δραστηριοποιηθούν. Αναμενόμενα ικανοποιώντας τους ευσεβείς πόθους τους, βάλουν κατά αυτών που λειτουργούν στο δημόσιο χώρο, που κατάγονται από την περιοχή και που η "παρέα" θεωρεί ότι αποτελούν εμπόδιο ή αντιπάλους για το ίδιο τρόπαιο. Διαλέγουν το πιο απλοϊκό, πρωτόγονο όπλο, κατάλληλο για κάθε περίσταση, την επίθεση λάσπης ώστε να μην αισθάνονται άβολα με το άγχος τους. Τα άτομα συνήθως αντιδρούν σε κάθε επίθεση που θίγει την προσωπικότητά τους.
Όχι όμως τα φανερά δημόσια πρόσωπα. Πρέπει να εγγυηθούν την λειτουργική διαφορετικότητα του δημόσιου χώρου και ν' αποδείξουν πως δρουν στο όνομα μίας συλλογικότητας που τους επιλέγει να την εκπροσωπήσουν και στην οποία λογοδοτούν με συγκεκριμένες και προκαθορισμένες διαδικασίες. Σωστά ο Β. Κωνσταντόπουλος δεν απάντησε. Μπορεί ν' απαντήσει αλλά δεν πρέπει.
Μερικοί στην, ή από την, περιοχή των Σερβίων, φοβούνται και την σκιά τους, για λόγους και για ρόλους, κύριους ή επικουρικούς και υποτιμητικούς (δηλαδή των παρατρεχάμενων αυλικών του περιβάλλοντος των, εν ενεργεία ή εν δυνάμει, δημοσίων προσώπων) που γνωρίζουν οι ίδιοι. Είπαν και αποφάσισαν να εφαρμόσουν (ως κακέκτυπο, πράγμα που αποδεικνύει την αδυναμία τους και τις μέτριες δυνατότητές τους), μερικές από τις παλιές, ξεπερασμένες συνταγές του Dr P.J. Goebbels. Μάταια
Και εις άλλα με υγεία, παιδιά .

ai-vreS είπε...

Όλο αυτό το κατεβατό για να μας πεις φίλε μας ότι διαφωνείς με τις απόψεις κάποιων φίλων που μας έστειλαν το κείμενο; Η διαφωνία είναι σεβαστό και θεμιτό στοιχείο σ' έναν δημοκρατικό διάλογο. Η απόδοση όμως σ' εμάς ιδιοτήτων και κινήτρων που δεν υφίστανται, μας θίγει. Η δε σύγκριση με τον Γκαίμπελς μας προσβάλλει.

Φιλοξενούμε ευχαρίστως τις απόψεις σου, ως οικοδεσπότες όμως, οφείλεις να μας σέβεσαι. Τα επιχειρήματά σου θεωρούμε ότι θα πρέπει να αναφέρονται στο κείμενο και όχι στην προσωπικότητα ή/και στις ικανότητες της συντακτικής ομάδας που επιλέγει ποιες/ποιανών απόψεις θα φιλοξενήσει.

Υ.Γ. Τον Βασίλη, για πολλούς λόγους, πρωτίστως λόγω εντοπιότητας, τον αγαπούμε και τον στηρίζουμε.

Και εις άλλα με υγεία, φίλε

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος κύριος 5:42 κακώς υπέγραψε έτσι.Θα έπρεπε να υπογράψει με το όνομα του. Κατ' εμέ, θα μπορούσε να βάλει Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Ορμώμενος λοιπόν από τον ευρηματικό τίτλο της συγκεκριμένης κριτικής του aivres, έχω να επισημάνω τα εξής:

Ξυπνητήρι 1: Κυρ Βασίλη, όταν βγαίνεις στην ΤV και σε ρωτάνε, πες μας ένα μεγάλο έργο που έκανε το ΠΑΣΟΚ σ' άυτό το τόπο και μετά από αρκετά λεπτά σκέψης απαντάς ο κάθετος άξονας, τότε με συγχωρείς δεν φταίω εγώ ή όσοι συμμεριζόμαστε την άποψη ότι κάτι δεν πάει καλά! Με κάτι τέτοια κινδυνεύω να χάσω την ακοή μου!

Ξυπνητήρι 2: Δεν χρειάζεται να έχεις εμπάθεια για να κρίνεις τα αυτονόητα. Δεν υπάρχεις πουθενά! Δεν βλέπουμε τις θέσεις σου και τις απόψεις σου πουθενά. Μια φορά σε είδαμε να ψιλοπρωταγωνιστείς στα γεγονότα με το ορυχείο Προσηλίου αλλά και εκεί δεν καταλάβαμε τελικά τι θες να κάνεις ή με ποιου το μέρος ήσουν και τελικά τι προσέφερες σ' αυτή την ιστορία. Για ποια εμπάθεια μιλάς; Η απραξία η δικιά σου προκαλεί τα αρνητικά σχολια και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα είδος εμπάθειας. Αν είχες μια συνεχή παρουσία με ουσιαστικές παρεμβάσεις, να είσαι σίγουρος ότι όλοι θα σου απηύθυναν τα εύσημα.

Ξυπνητήρι 3: Τέλος λες, Οι "φίλοι" έχουν σαφή στόχο και σκοπό να υπηρετήσουν, ο Β.Κωνσταντόπουλος θεωρούν πως είναι εν δυνάμει αντίπαλος.

Αν και με τα βίας κρατιέμαι να μην γελάσω με τη συγκεκριμένη διαπίστωση σου, ωστόσο έχω να σου πω ότι ορθώς μπορείς να νομίζεις ότι οι συγκεκριμένοι "φίλοι-συντοπίτες" σου, μπορούν να σε θεωρούν εν δυνάμει αντίπαλο, όμως για τους συνυποψήφιους σου στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο είμαι σίγουρος ότι σε θεωρούν ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ κάθε φορά που διεκδικείς το βουλευτικό αξίωμα αφού έτσι σιγουρεύεις την επανεκλογή τους.



O MAKAKAΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

1. Η απάντησή μου στο σχόλιο του aivres 5:59 λογοκρίθηκε και κόπηκε; Ρωτώ για να μάθω. Είθισται, τουλάχιστον, ν' αναφέρεται από το moderation έστω ένας λόγος για το κόψιμο. Ιδίως από moderators που κάνουν συχνά επίκληση του δημοκρατικού διαλόγου.
2. Είναι τουλάχιστον άκομψο "ανώνυμος" να προτρέπει τους υπόλοιπους στον ίδιο διάλογο να υπογράφουν με τ' όνομά τους. Η αρχική μου εκτίμηση περί άγχους μάλλον επιβεβαιώνεται
3. Περί εμπάθειας ή αγάπης ή κάτι που εναλλάσεται μεταξύ αυτών. Τα "κυρ-Βασίλη" και ιδίως το κρεσέντο της τέλευταίας παραγράφου του μηνύματος του k. ΜΑΚΑΚΑ 7:41 (εμπλουτισμένο με ανεξήγητο ελιτισμό και έπαρση) αποδεικνύουν ότι ο Ανώνυμος κ. ΜΑΚΑΚΑΣ όχι απλά είναι εμπαθής, αλλά ζηλωτής ή taliban στην προσπάθεια σπίλωσης του κ. Β. Κωνσταντόπουλου τοπικά, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
4. Ο καθένας μπορεί να υποθέσει τα κίνητρα του κ. ΜΑΚΑΚΑ και του καθένα εδώ μέσα ή έξω απ' εδώ. Εγώ έδωσα μία ερμηνεία. Άλλωστε είπα, στο αρχικό μου μήνυμα, ότι οι ερμηνείες είναι υποκειμενικές όπως και οι γνώμες. Άλλοι μπορούν να δώσουν διαφορετικές και περισσότερο αντικειμενικές ερμηνείες, ιδίως αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα τον κ. ΜΑΚΑΚΑ
5. Επιμένω ότι, παρά την προκλητική στάση των ζηλωτών σπιλωτών, υπεργολάβων της τεχνητής απαξίωσής του, ο κ. Β.Κωνσταντόπουλος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ν' απαντήσει. Θα ικανοποιήσει τους σκοπούς της επίθεσης εναντίον του, ενώ αντίθετα, μπορεί να πικράνει εμάς τους υπολοίπους που πιστεύουμε στον ευγενικό και ανθρώπινο χαρακτήρα του και στις πολιτικές του περγαμηνές. Κι αυτό είναι επίσης μία γνώμη, υποκειμενική ως συνήθως. Το δημόσιο πρόσωπο, ο πολιτικός, αξιολογεί, επιλέγει, δρα και κρίνεται ως προς αυτά που πράττει ή πρέπει και δεν πρέπει να πράξει φανερά στον δημόσιο χώρο.


Ο Ανώνυμος του 5:42 29/7/09

ai-vreS είπε...

Φίλε ανώνυμε, (επιλέξτε ένα ψευδώνυμο για να μην μπερδευόμαστε) ισχύουν τα όσα είπαμε στο προηγούμενο σχόλιο περί ευγένειας των επισκεπτών μας.

Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές γι' αυτό που είναι, δηλ. υποκειμενικές απόψεις χρηστών.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μετριάζουμε σχόλια που μας θίγουν.

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε αυτή την αντιπαράθεση, γιατί απλά δεν έχω προσωπική άποψη για τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο (όπως πολλοί εδώ μέσα που γράφουν όμως και σχολιάζουν ανάλογα με το πολιτικό τους ...κόλλημα). Αυτό που θα ήθελα όμως να επισημάνω (και να θυμίσω) είναι η στάση του εν λόγω κυρίου υποψηφίου στο "ξεπούλημα" του χωριού του στις εξορυκτικές εταιρείες!!! Οι συνδημότες μας του Τριγωνικού σίγουρα έχουν πολύ περισσότερα να πουν και να πράξουν βέβαια στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΙΑΤΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛ ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΡΙΤΣΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΘΕΩΡΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΤΑ ΤΟ ΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ SITE , ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙΑ ΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕ.......

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πάντων. Επιμένω να αναρτηθεί η απάντησή μου στο σχόλιο του aivres 29/7/09 5:59, γιατί πιστεύω ότι δεν θίγει κανέναν πέρα από την υποκρισία των άσπονδων φίλων του Β. Κωνσταντόπουλου. Άλλωστε βαρέθηκα να απαντώ σε μία παρέα φίλων, εχθρών ή ότι κατά το μάλλον ανήκει στην ψυχαναλυτική επιστήμη
Με τιμή Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ", ΟΠΩΣ ΣΥΧΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΘΕΜΑ!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ , ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΟ ΤΗΛΦΩΝΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ . ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FB ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΟΥΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΞΕΙ . ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΙΑΤΣΟ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμήστε αγαπητέ...δεν υπάρχει λογος να εξαπτεσθε καλοκαιριατικα...ειναι εποχη για χαλαρωση!!!Άλλωστε, από όσα βλέπω, πηγαίνετε απο το καλό στο καλύτερο! Και περισσότερο εμπαθής, αλλά και λιγοτερο ανορθόγραφος!!! Keep going...

Καλές διακοπές σε ολους!!!!

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ CARTOON NA ΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΚΟ ΡΕΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον το άρθο τα λέει στην νύφη για να τα ακούει η πεθερά....Ποια η νύφη και ποια η πεθερά είναι το πρόβλημα.Καλό είναι όμως να σκεφτόμαστε με το μπρος μέρος του κεφαλιού μας και όχι με το πίσω. Πάντως Βασίλη αλλού τα κακαρίσματα αλλού γεννούν οι κότες.....(Για τους ψήφους εννοώ).

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι εχουμε κουραστει να διαβαζουμε καθημερινα τις κοντρες που υπαρχουν αναμεσα σας...και στο κατω κατω ποιος ειναι σκοπος σας...αν θελεται να δωθει βασιμοτητα στα λεγομενα σας "πεταξτε" την ανωνυμια και αποκαλυφθειτε...ετσι για να ξερουμε και το κυρος αυτων που τα λενε και αναλογως να κρινουμε....

Το Προφίλ μας