Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Η εκδίκηση των καπνιστών σε δέκα βήματα!

1. Καλοκαιρινή βραδιά και η παρέα ετοιμάζεται για έξοδο. Και ενώ ψιλοβιαζεστε, τους αφήνεις να μπουν στο αυτοκίνητο, και ανάβεις τσιγάρο, απολαμβάνοντας το επιδεικτικά, ενώ έχουν γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα περιμένοντας, και αυτό γιατί δεν θες να τους επιβαρύνεις με τον καπνό σου.
2. Το αυτοκίνητο ξεκινά και ανακουφισμένοι σου ζητάνε να ανάψεις το αιρκοντίσιον γιατί έσκασαν. Τους κάνεις μια διάλεξη για τις επιπτώσεις που έχει στο περιβάλλον η χρήση αιρκοντίσιον και τους αφήνεις να βράζουν.
3. Ξαφνικά χτυπά το κινητό του αντικαπνιστή που λέγαμε! Σταματάς επιτόπου στην άκρη του δρόμου και απειλείς πως αν όλα τα κινητά δεν απενεργοποιηθούν αμέσως θα τους αφήσεις ναρθουνε με τα πόδια. Όλοι ξέρουμε τι παθαίνεις με την ακτινοβολία που εκπέμπουν.
4. Κολλάς το αυτοκίνητο πίσω από την νταλίκα που προπορεύεται, φτύνοντας καυσαέρια. Σου ζητούν να προσπεράσεις, αλλά εσύ φυσικά δεν το κάνεις! Καταρχήν σύμφωνα με το νόμο τα καυσαέρια δεν ενοχλούν και κατά δεύτερον οδηγείς πάντα αργά και προσεκτικά.
5. Στην είσοδο της ταβέρνας ρωτάς τον ιδιοκτήτη: Επιτρέπεται το κάπνισμα ή να πάμε κάπου αλλού; (φυσικά θα σου πουνε περάστε)
6. Μπαίνετε επιτέλους στην καλοκαιρινή ταβερνούλα και οι κοπελιές της παρέας τρέχουν να φρεσκαριστούν (άσχετο, αλλά γιατί πάντα πάνε δυο δυο; ) Με τόσο καυσαέριο και ιδρώτα σίγουρα χρησιμοποιούν κάποιο αποσμητικό. Όταν επιστρέφουν κάνεις ολόκληρη σκηνή στην κοπελιά που κάθεται δίπλα σου για το καρκινογόνο αποσμητικό της και την ανυπόφορη μυρωδιά του αρώματος της.
7. Την ώρα που παραγγελνετε σχολιάζεις διαρκώς τα φαγητά. Τις μεταλλαγμένες ντομάτες, τα τηγανισμένα σε αμφιβόλου ποιότητας ηλιέλαιο καλαμαράκια, την αλιευμένη σε μολυσμένες θάλασσες σαρδέλα, κτλ κτλ κόβοντας την όρεξη σε όλους.
8. Τρώτε στα τραπεζάκια έξω και κάποια στιγμή σκάει μύτη ένα ολόγιομο καλοκαιρινό φεγγάρι. Ανάβεις ένα τσιγάρο για να απολαυσεις την πανσέληνο και φροντίζεις ο καπνός να πηγαίνει στον αντικαπνιστή της παρέας. Όταν σου κάνει την παρατήρηση του υπενθυμίζεις ότι βρίσκεστε έξω και του ζητάς να πάει να δει την πανσέληνο από την... κουζίνα του μαγαζιού!
9. Και τέλος κλείνετε την βραδιά με έναν ωραίο περίπατο στην άκρη της θάλασσας. Ανάμεσα στα σκουπίδια, τα μπουκάλια, και τυλιγμένοι στην μπόχα που βγάζει η θάλασσα από τα λύματα των εργοστασίων .
10. Στο τέλος της βραδιάς πιθανότατα όλοι να θέλουν να σας σκοτώσουν. Απλά θυμίστε τους πως όλα αυτά τα χρόνια που καπνίζατε στην παρέα τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβαινε.


Από τα ΑΝΑΤΟΛΙΚΑΝΕΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέρασαν 20 ημέρες και το καπνισμα στους χώρους, εχει...ξεχαστεί!Κανείς δεν ασχολείτε, τι τηρείτε και τι όχι. Είμαστε χώρα της προχειρότητας και του Αλαλούμ. Είμαστε μια χώρα...με Αφρικανικη νοοτροπία...
Αλησμόνητο, το...Ελλάδα >> Ψωροκόσταινα!

Το Προφίλ μας