Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο Σερβιώτης και δραστήριος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, Υπ. Δρ. Θεολογίας Σωτήριος Μυλωνάς με την εκλεκτή της καρδιάς του Παναγιώτα Σιόντα

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο Σερβιώτης και δραστήριος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, Υπ. Δρ. Θεολογίας  Σωτήριος Μυλωνάς με την εκλεκτή της καρδιάς του Παναγιώτα Σιόντα με κουμπάρο τον γνωστό  ζαχαροπλάστη Σερβίων Γιώργο Τιάκο και την σύζυγό του Χαρούλα  Ντεμογιάννη.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερο ναό  Αγίου Γεωργίου, Νέου Μυλοτόπου Γιαννιτσών,  όπου το ευλόγησε  ο Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας κ. κ. Ιωήλ & ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. κ. Νικηφόρος Ηγούμενος της Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής Βλατάδων Θεσσαλονίκης και αρκετοί Ιερείς. 

Στο μυστήριο παραβρέθηκε ο πρώην ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης ο πολιτευτής του Νόμους Κοζάνης και πολύ καλός φίλος του ζευγαριού Χάρης Κάτανας καθώς επίσης και ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.  του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας & Χριστιανικού Πολιτισμού  κ. Κωνσταντίνος Χρήστου με την σύζυγό του.

Ευχόμαστε στο Ζευγάρι Βίον Ανθοσπάρτον.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας