Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Κοζάνης: Εκσυγχρονίζονται οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Μαυροδενδρίου

Υπεγράφη η σύμβαση για τη «Συντήρηση-Αποκατάσταση Αθλητικού Κέντρου Κοινότητας Μαυροδενδρίου Δ.Ε. Δημητρίου Υψηλάντη», από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και το νόμιμο εκπρόσωπο της «Έργο Πόλης Μονοπρόσωπη ΙΚΕ», Νικόλαο Τσιανάκα, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, στο Δημαρχείο. Στη διαδικασία παρέστη και η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου.

Το έργο περιλαμβάνει την επισκευή και αποκατάσταση υπαρχόντων αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων στο Αθλητικό Κέντρο της Κοινότητας Μαυροδενδρίου. Στόχος είναι η βελτίωση των υποδομών και η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού.

Οι εργασίες που θα υλοποιηθούν περιλαμβάνουν την αντικατάσταση και επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5, αντικατάσταση δύο εστιών ποδοσφαίρου  5χ5 , συντήρηση - επιδιόρθωση της περίφραξης του γηπέδου ποδοσφαίρου  5χ5 , τοποθέτηση χυτής ελαστικής, ακρυλικής, αντιολισθηρής επίστρωσης στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης και αντισφαίρισης, καθώς και μία σειρά παρεμβάσεων  που στοχεύουν στη βελτίωση της ασφάλειας και της προσβασιμότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 134.000 ευρώ, ενώ η συμβατική δαπάνη είναι 99.856,17 ευρώ.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» (Επιχορήγηση Δήμων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας